rav85 Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 witam ostatnio wymieniłem zbiorniczek płynu chłodzącego, stary był po pekany i zaczął przeciekać po wymianie na nowy z aso i zalaniu nowym płynem zauważyłem ze na górnej ściance zbieraj sie takie bąbelki , jak je usunąć bądź czy to jest wina złego odpowietrzenia?
edekxp Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Moim zdaniem nie przejmuj się tylko jeździj Tapatalk
rav85 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 nie przejmuje sie tylko troche mnie to wnerwia jestem w takich kwestiach pedantyczny
edekxp Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Myślę że zbiorniczek nowy jest z innego materiału, i pewnie się tak nie nagrzewa. Różnica temperatur na zewnątrz zbiornika i w środku dlatego skrapla się płyn Pojeździj trochę może najdzie na swoje Może być jeszcze to że stary zbiorniczek nie jest taki przezroczysty i nie widziałeś tego U mnie jest jeszcze od nowości i jest ciemniejszy i nie widać tak dobrze na ściankach ile jest płynu, trzeba odkręcać korek
enrike2 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Nic powaznego sie nie dzieje jeździj i jeszcze raz jeździj ;-)
Rekomendowane odpowiedzi