michu93 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Siema Jutro wyjeżdżam za granicę i mam pytanko, będę tam korzystał prawdopodobnie z tabletu a internet będę miał z telefonu i pytanko czy 10GB styknie na normalne sufrowanie po necie + rozmowy na skype (ok 1-2h dziennie) bez video raczej. Raczej z YT nie będę korzystał, ew. w bardzo małej ilości
Artak Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 10MB to Ci ledwo wystarczy na godzinę normalnego przeglądania www bez wideo. Ja za granicą (Chorwacja) korzystałem z miejscowych kart sim sieci VIP i tam w promocji było 250MB na 7 dni. Jak oszczędnie korzystałem to mi wystarczyło Pozdro
michu93 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 10GB, sory ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ---------- Do zamknięcia.
boguki Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 michu93 jeśli dobrze zrozumiałem to masz pakiet internetowy do abonamentu w plusie, o ile mi wiadomo to te pakiety nie działają w roamingu więc za każde pobrane i wysłane 100kb zapłacisz dodatkowo... Chyba, że aktualnie jest jakaś promocja na internet w roamingu, o której nie wiedziałem.
Rekomendowane odpowiedzi