Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana zwykłych żarówek DRL na Led + projekt kierunek LED cały pasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wziąłbyś się Jarek za tego moda, czekam i czekam. :wink:

Jeśli to wypali, to będzie super wyglądać - robię od razu.

Opublikowano

No Jarku tez Tobie kibicuje, szukaj rozwiertaka, podłączaj odkurzacz i ledy wskoczą do lampy same :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Już się zabieram do tego...:wink:

potrzebuje jeszcze tylko rezystory mocy i nowy komplet gumowych korków ze sklepu Super Mario Bross :grin:

napiszę tylko że wpadły w przeciwmgielne mocne ledy CRE 29W

bmk6.jpg

Opublikowano
Już się zabieram do tego...:wink:

potrzebuje jeszcze tylko rezystory mocy i nowy komplet gumowych korków ze sklepu Super Mario Bross :grin:

napiszę tylko że wpadły w przeciwmgielne mocne ledy CRE 29W

http://img46.imageshack.us/img46/1980/bmk6.jpg

Jaa-roo-sław! Jaa-roo-sław! :wink:

Trzymamy kciuki!

Opublikowano
  • Autor

Ok aby dostać się do kierunku musimy wyciąć plastik i zamówić zestaw naprawczy nr 18: 420998295

korek ma fi:45mm

cena w ASO za ten korek to 54zł szt :kwasny:

myjk.png

Opublikowano

Pokaż jak świeci cree w halogenach :D hmm zastanawiam mnie czy można w miejsce tam gdzie ty masz cool blue hyper wrzucić np. bardzo mocnego leda i czy da tyle światła co zwykła żarówka w nocy :D

Opublikowano
Ok aby dostać się do kierunku musimy wyciąć plastik i zamówić zestaw naprawczy nr 18: 420998295

korek ma fi:45mm

cena w ASO za ten korek to 54zł szt :kwasny:

http://img833.imageshack.us/img833/8198/myjk.png

Korek z hydraulicznego firmy Geberit pasuje idealnie ( tylko ma żółty kolor?)

Opublikowano
  • Autor

Korek hydrauliczny do drl tak. Ale do kierunkowskazów nie podejdzie, wciecie jest innego ksztaltu i ma 45 mm. Kupilem dzisiaj czarne zaslepki do slupkow bramy, plus oring fi 45mm mysle ze z tego poskladam.

Mam juz dobrane rezystory mocy do zarowek led. Jak wszystko skompletuje bedzie rezanie.

---------- Post dopisany 28-09-2013 at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany 26-09-2013 at 19:17 ----------

Pokaż jak świeci cree w halogenach :D hmm zastanawiam mnie czy można w miejsce tam gdzie ty masz cool blue hyper wrzucić np. bardzo mocnego leda i czy da tyle światła co zwykła żarówka w nocy :D

3t7a.jpg

Opublikowano

A da się włączyć VCDS-em Dzienne i Halogeny?

Opublikowano
Korek hydrauliczny do drl tak. Ale do kierunkowskazów nie podejdzie, wciecie jest innego ksztaltu i ma 45 mm. Kupilem dzisiaj czarne zaslepki do slupkow bramy, plus oring fi 45mm mysle ze z tego poskladam.

Mam juz dobrane rezystory mocy do zarowek led. Jak wszystko skompletuje bedzie rezanie.

---------- Post dopisany 28-09-2013 at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany 26-09-2013 at 19:17 ----------

http://img266.imageshack.us/img266/7159/3t7a.jpg

Miałeś spryski przy zwykłych lampach?

Opublikowano

W halogenach bajera :D w zderzaku mogą być przygotowane zaślepki niekoniecznie będą spryskiwacze :) Można je podważyć, otworzyć i luknąć czy jest spryskiwacz ;)

Opublikowano
  • Autor

właśnie zderzak razem ze ślizgami mam pod spryskiwacze lamp, 2 lata temu myślałem aby dołożyć (spryski, pompkę okablowanie) ale nie chciało mi się :grin:

Opublikowano
właśnie zderzak razem ze ślizgami mam pod spryskiwacze lamp, 2 lata temu myślałem aby dołożyć (spryski, pompkę okablowanie) ale nie chciało mi się :grin:

O patrzcie :shock3: Takie cuda tylko w b8? ? ?

Pewnie Bita :polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

Tak, a z tylu miałem sedana po VIN patrząc... Hehe

Opublikowano

A tak na poważnie to czym leciałes karoserie , że tak się świeci??

Wydawało mi się, że miałeś zmieniac sufit na s-line>> czy coś pochrzaniłem...:kwasny:

Ledy ktore kupileś już do mnie jadą ;) A Sedanem się nie martw - Łatwiej włośyć podsufitke do Avanta :naughty:

Opublikowano
  • Autor
A tak na poważnie to czym leciałes karoserie , że tak się świeci??

Wydawało mi się, że miałeś zmieniac sufit na s-line>> czy coś pochrzaniłem...:kwasny:

Ledy ktore kupileś już do mnie jadą ;) A Sedanem się nie martw - Łatwiej włośyć podsufitke do Avanta :naughty:

Zwykły szampon z jakimś woskiem, a efekt odbicia to duża zasługa efektu na iMacu ;)

Sufit na razie zostaje biały :( chyba ze cos sie trafi...

Wiem ze przedni zderzak był zmieniany wraz z blotnikiem, tuż przed moim kupnem.

Z ledow będziesz mega zadowolony.

Opublikowano

chciałem zrobic tego moda tylko wyczytałem , że wszystkie te wynalazki typu osram cool blue świecą bardzo słabo w nocy, a podczas deszczu jest tragicznie.

Opublikowano
chciałem zrobic tego moda tylko wyczytałem , że wszystkie te wynalazki typu osram cool blue świecą bardzo słabo w nocy, a podczas deszczu jest tragicznie.

W deszczu szału nie robią, ale w nocy naprawde jest o niebo lepiej niz standard

Opublikowano

w deszczu kicha,mgla zupełnie odpada,wieczorem tylko pięknie wygląda/barwa/ i już.....:wink:

Opublikowano
w deszczu kicha,mgla zupełnie odpada,wieczorem tylko pięknie wygląda/barwa/ i już.....:wink:

Nie wiem czy masz dokładnie te same żarówki, bo procz barwy w nocy dają o niebo lepiej. Z mgłą i deszczem sie zgodze....

Dlatego czas mysleć o zezonku :naughty: