Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HiD 8000K świeci na żółto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A co do tematu to Łukasz bierz 6000K, przecież nie możesz być lepszy ode mnie :polew: :tongue4

Synu ..ja jestem lepszy :tongue4::sarcastic:

Teraz na wypalających sie żarnikach jest dużo lepsze światło niż na lansiarskich 8000 K :guma:

Opublikowano

raggaman Twoje zarniki przezywaja druga mlodosc.. :lol1:

Opublikowano
  • Autor

raggaman Twoje zarniki przezywaja druga mlodosc.. :lol1:

żółto - zielone wcielenie .. :nabijasie:

Opublikowano

Ragga teraz jak rzucisz zielonym światłem na drzwi jakiegoś dicho to zobaczysz jak Ci się zlecą do reflektorów :naughty:

A lepiej gdybysmy zrobili COMBO :D Hehe.. Normalnie szyszunia :polew:

Dobra... chociaż już skończmy ten OT :punish::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Znaczy sie .. Rzuce zółcią na drzwi stodoły to wszystkie białogłowe moje :beach::sarcastic:

Przem mowiłem Ci juz odstaw dragi ..albo zmień dila bo ten Cie kręci :polew::kox:

Pora zamykać :decayed:

Opublikowano

ja jak zmienialem lampy i wsadzilem oryginalne lampy valeo to barwa swiatla przy ksenonach 8000k byla biala lekko nawet zolta teraz wsadzilem depo nowe lampy i jest barwa taka ladna niebieskawa wiec chyba tez maja do barwy soczewki a dokladnie ich stan

Opublikowano

Ja polecam kolor pośredni czyli 5000K, to chyba najlepszy kolor jest całkowicie biały z lekkim zabarwieniem na niebiesko dużo lepiej wygląda niż 4300K. Dużo aut fabrycznie ma montowane właśnie palniki 5000K.

Opublikowano

Ja wlasnie kupilem 6000k i musze powiedziec, ze mi sie nie podoba ta niebiesko fioletowa linia :disgust:

Nastepnym razem chyba kupie 4300 albo 5xxxx

Opublikowano
  • Autor

Ja wlasnie kupilem 6000k i musze powiedziec, ze mi sie nie podoba ta niebiesko fioletowa linia :disgust:

Nastepnym razem chyba kupie 4300 albo 5xxxx

Pussy :dance2::this:

Jak chcesz to odkupie od Ciebie 6000 a ty se kup te paskudne 4300 :tongue4:

Opublikowano

mam ori ksenon 4300 i w nocy mam żółto, a na poprzednim hidzie 6000 było biał- bajka, ale zmienię dopiero jak się wysrają.

Opublikowano

Ku* no to ja nie wiem :P Moje są mega białe - naprawdę świetnie świecą.. Ale denerwuje mnie linia fioletowo-blękitna, może kwestia jeszcze ustawienia świateł, bo regulowałem je na oko - nie oślepiają ani nic, jednak napewno brakuje im do ideału.. Na spocie muszę stanąć z kimś i poświecić w ścianę.

Opublikowano

mam ori ksenon 4300 i w nocy mam żółto, a na poprzednim hidzie 6000 było biał- bajka, ale zmienię dopiero jak się wysrają.

W razie czego polecam www.lucla.pl Mają też na allegro. Polecił mi Szuder. Kupiłem i super świecą. Cena za sztukę D2S 6000K - 85 PLN :good:

Opublikowano
  • Autor

W razie czego polecam www.lucla.pl Mają też na allegro. Polecił mi Szuder. Kupiłem i super świecą. Cena za sztukę D2S 6000K - 85 PLN :good:

Koniec końców..moje żarniki zrobiły :piroman::takiego: ..dziś o 4 nad ranem :thumbdown:

Sztuka żarnika kosztuje około 70 zł ..wiec chyba lepiej kupić cały komplet z przetwornicami za 160 zł ? I mieć na zapas przetwornice...

Chyba że ma ktoś dojście do tańszych zarników HID :wink4:

Opublikowano

Koniec końców..moje żarniki zrobiły :piroman::takiego:

Oba jednocześnie? :mysli: Poza tym dziwne te żarniki jak potrafią takie rzeczy robić jak te emoty :polew: Tu możesz mieć rację z całym HIDem... :mysli: Bo żarniki nadal dość drogie... :decayed: Ale z czasem potanieją :gwizdanie: Jak znajdziesz tanie źródło żarników to daj znać gdzie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Najpierw wysrał sie jeden ..później drugi nabrał fioletu :decayed: Szukam..szukam..ale chyba kupie cały zestaw.. może pojdzie na

drogowe :decayed:

Narazie pociskam na zwykłych H7..jazda w nocy to męczarnia :sick3: