Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HiD 8000K świeci na żółto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zainstalowany zestaw Hid 8000 K w aucie .. Od jakiegoś czasu zauważyłem że światło staje sie mniej niebieskie , a bardziej żółte / zielone.. :thumbdown: No nie powiem ..polepszyła sie troszkę widoczność , ale światło straciło pierwotny kolor ..teraz jest zółć az w oczy szczypie :sick3:

Czy to są oznaki wypalających sie juz żarników ? Czy ktoś tez ma taki cyrk z Hidem ?

Opublikowano

ja na swoim pierwszym komplecie pojezdzilem niecale 2 lata, potem zarowki sie skonczyly, trzeba bylo wymienic, zgadza sie, ze coraz slabiej swiecily. W twoim przypadku , ze masz 8000k to logiczne ze beda zminiac barwe z niebieskiej ku dolowi czyli ku zoltemu

Opublikowano
  • Autor

ja na swoim pierwszym komplecie pojezdzilem niecale 2 lata, potem zarowki sie skonczyly, trzeba bylo wymienic, zgadza sie, ze coraz slabiej swiecily. W twoim przypadku , ze masz 8000k to logiczne ze beda zminiac barwe z niebieskiej ku dolowi czyli ku zoltemu

Czyli powoli trzeba sie kręcić za nowymi żarnikami :embarrassed:

Opublikowano

raggaman to albo bardzo duzo jezdzisz, albo bardzo lipne te zarniki.. :chytry:

Opublikowano
  • Autor

raggaman to albo bardzo duzo jezdzisz, albo bardzo lipne te zarniki.. :chytry:

Duzo jeżdzę :) Ale żeby tak szybko sie skońćzyły ..ojciec wsadził Hida pare dni po mnie i u niego barwa jak była tak jest :disgust: No ale fakt ..on mniej jeździ :gwizdanie:

Opublikowano

raggaman , u mnie świeciły 1,5 roku i szlak trafił zarnik jeden poprostu zmienił barwe ale to sie stało dosc szybko w godzine stał sie fioletowo-żółty .... poprostu zakupiłem nowy zestawik i po kłopocie

Opublikowano

Teraz już żarniki H7 można kupić od 50zł za sztukę więc nie ma tragedii. Markowe chodzą po 110-130zł/sztukę.

Opublikowano
  • Autor

No to zostaje mi zakupić gdzieś żarniki .. tym razem 6000 K chyba .. :mysli:

Opublikowano

dokładnie :good: polecam tą barwe :naughty:

Opublikowano

tylko 6000k , dzisiaj zobaczysz jak pieknie swiecą u moskala :tongue4:

Opublikowano

:polew: To dzisiaj moskal robi pokazówę... Ja się zastanawiam jeszcza nad 4300k :mysli:

Opublikowano

:polew: To dzisiaj moskal robi pokazówę... Ja się zastanawiam jeszcza nad 4300k :mysli:

6000k jest podobno najbardziej optymalny , a z pokazówka to nie wiem , bo z tego co zauważyłem to na Promenadzie nie swieci mi prawy żarnik :kox: nie wiem czemu

Opublikowano
  • Autor

Ja się zastanawiam jeszcza nad 4300k :mysli

Mało cycu mało . :guma: ...taka zółć jak u Tosika :thumbdown:

Opublikowano

wpakowalem do siebie d2s philipsa 4300 barwa czysciutki bialy kolorek z delikatna poswiata niebieskiego a na granicy swiatla dochodzi mocniejszy niebieski z zielonym

polecam d2s philipsa swieca super :) (zeby nie bylo nie sprzedaje tego :P )

Opublikowano

Właśnie się przyglądałem wczoraj żarówom Tosika (w lusterku wstecznym :wink4:) bardzo fajnie świecą, biel jak się patrzy z lekką poświatą niebieskiego.. Trochę właśnie mnie tymi swoimi lampami wyprowadził w pole, ale przecież zawsze można kupić inna barwę przy wymianie..

Opublikowano

Właśnie się przyglądałem wczoraj żarówom Tosika (w lusterku wstecznym :wink4:) bardzo fajnie świecą, biel jak się patrzy z lekką poświatą niebieskiego.. Trochę właśnie mnie tymi swoimi lampami wyprowadził w pole, ale przecież zawsze można kupić inna barwę przy wymianie..

ale jak założysz 4300 to laski nie bedą wiedziały ze to xenon i nie beda sie za tobą oglądały :> conajmniej 6000 + :kox:

Opublikowano

załóz 4300 i przy montaż podotykaj bańke palcami, a za pare dni bedziesz miał piękna fioletową barwe :decayed:

Opublikowano

załóz 4300 i przy montaż podotykaj bańke palcami, a za pare dni bedziesz miał piękna fioletową barwe :decayed:

Macie rację... Laski muszą wiedzieć !! :naughty: Poza tym sokolnh zawszę dotykam palcami, żeby stworzyć warstwę ochronną :decayed:

Moskal a laski to się zawsze za mną oglądały i oglądają.. tylko, że z ksenonem nie będzie potrzeby przygazówy pod dyskoteką robić :polew: :polew:

Opublikowano

Moskal a laski to się zawsze za mną oglądały i oglądają.. tylko, że z ksenonem nie będzie potrzeby przygazówy pod dyskoteką robić :polew: :polew:

ty Narcyziku nasz forumowy :polew: , pod dyską szyba na dół C-A na full , łokiec na drzwi i dziewczyny trą dzyndzelkami po krawężnikach :polew:

Opublikowano

ty Narcyziku nasz forumowy :polew: , pod dyską szyba na dół C-A na full , łokiec na drzwi i dziewczyny trą dzyndzelkami po krawężnikach :polew:

O ja pierd@#$ wymiękłem :polew: :polew: :polew: Chłopaki ale macie podejście do tematu :polew: Już wiem po co ludziom te xenony :polew: Ale z tego co zauważyłem to większość kobiet/dziewczyn nie ma pojęcia co to xenon :naughty: to tak trochę OT...

A co do tematu to Łukasz bierz 6000K, przecież nie możesz być lepszy ode mnie :polew::tongue4: