Boomel Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam wszystkich, chciałbym przedstawić wam moją B6-tke. Już wcześniej zalogowałem się na forum ale jakoś mi zeszło i dopiero teraz postanowiłem coś pokazać :banan: Wcześniej jeździłem Golfem IV może ktoś pamięta :decayed: Po długim poszukiwaniu auta i bralu zdecydowania bo szukałem passata 2.8 lub superba ale w końcu znalazłem audi bo zawsze mi się podbała jego sylwetka znalazłem zastanawiałem się 2h wsiadłem w auto pojechałem i kupiłem a oto ona: trochę podstawowych danych :banan: Audi A4 b6 1.8 T S-line 2002 r. przebieg podczas zakupu 181 tys od 1 go właściciela Koła ori 17' 235/45 Dekory aluminium Radio audi concert II + 9 głośników + ori tuba i wzmacniacz Kierownica 3-ramienna skórzana Komputer pokładowy 4x elektryczne szyby Elektryczne i podgrzewane lusterka 8x airbag ABS/ESP Climatronic dwustrefowy Parktronic tył Podłokietnik przód + tył i jeszcze pare innych rzeczy zostało zmienione kilka drobnych rzeczy plus to co się wymienia po zakupie oleje, rozrząd itp A plany hmmmm dużo tego jest listwy drzwiowe z eski zmiana koła na jakieś ładne 18 szukam czegos nietypowego położył bym go tez na glebę ale najeździłem sie już i teraz che troche komfortu ( przynajmniej narazie :grin:) navi do środka siedzenia z s4 kierownica z b7 jakiś mały program caluje tak coś między 180-200 wydech z kwasówki klapa z us'a i kilka inyych ale to powoli i w miare przypływu gotówki myslę że uda mi się te plany zrealizować :grin: a tu kilka fotek pozdrawiam Boomel
miedzikos Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Fajna baza do modów tylko ten zderzak - tak wiem ze to votex tak czy inaczej powodzenia w realizowaniu planów
Rekomendowane odpowiedzi