glano_16 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Witam . Od pewnego czasu cos mi dygotalo pod maska i mechanik powiedział że to łancuch rozrżadu . Jaki kosz i czy jest ze zmienna fazą?
radekjez Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 ja kolego to robilem napinacz orginal 1800zl a sam lancuch jakies 150zl lepiej zmien to bo pozniej bedziesz mial wiekszy koszt jak cos siadzie. a i nie wiadomo czy nie bedziesz mial do zmiany wariatora bo to tez za tym idzie w parze modl sie oby tylko lancuch ja wymienialem wszystko 4.5 tys czesci i robota 500:kwasny:
rav85 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 w b6 avj jest pasek rozrządu te silniki nie maja łańcuchów , jeżeli chcesz wymienić rozrząd zapytaj o cenę u Hammera na forum, sprzedaje on oryginalne rozrządy + pompa wody w dobrych cenach, ja płaciłem to tego silnika za rozrząd + pompa + pasek klimy z alternatorem ok 540zl
vdm Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 w b6 avj jest pasek rozrządu te silniki nie maja łańcuchów , jeżeli chcesz wymienić rozrząd zapytaj o cenę u Hammera na forum, sprzedaje on oryginalne rozrządy + pompa wody w dobrych cenach, ja płaciłem to tego silnika za rozrząd + pompa + pasek klimy z alternatorem ok 540zl rav85 tylko z tyłu silnika jest jeszcze łańcuch i napinacz pod pokrywą zaworów
Rekomendowane odpowiedzi