beny. Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witam, chciałbym obniżyć troszkę swój pojazd z niedużym budżetem jakieś -30 bądź -40mm. Moje pytanko jest takie: Jakie sprężyny najlepiej kupić? Chciałbym jakiejś dobrej firmy, sprawdzonej bym się nie musiał denerwować, że poszła kasa w błoto. Z góry dzięki za wszystkie pomocne wypowiedzi Pozdrawiam !
tomaszstn Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Kolego, jesteś już chwilę na forum, wysil się ciutkę i poszukaj, co drugi temat jest o tym. Używki z Eibach, H&R, Weitec w okolicach 300-400zł nowe około 600-800zł
beny. Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 Szukałem, nie było konkretnej wypowiedzi "możesz sobie kupić to i to nowe, albo to i to używki" tylko bardziej w stylu "chciałbym sobie włożyć (tu konkretny model, firma) i post niżej dobry wybór... sratatata. A ja niestety nie znam się jeszcze na tym na tyle by samodzielnie podjąć decyzje o producencie nie taniego sprzętu, a później płakać... wolałem się konkretnie dowiedzieć od kogoś co już sam wkładał i jest zadowolony Dzięki wielkie za odpowiedź Tomku już mam jakiś punkt zaczepny, Pozdrawiam
hornet Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Słabo szukałeś....FAQ przeczytałeś ? http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/chce-obnizyc-autko-269732/ http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/ktore-zawiesznie-gwintowane-wybrac-prosze-pomoc-275627/ To tylko przykłady na szybko.. wysil się naprawdę bo tematów jest sporo. W kilku widziałem identyczne pytania jak Twoje więc nie dziw się, że ludzie mają dość pisana o tym samym milion razy.
beny. Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 Faktycznie... Jakiś zakręcony chyba byłem. Przepraszam za zaśmiecanie i zamieszanie. Można temat wywalić
Rekomendowane odpowiedzi