andrzejpiotrków Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam.Byłem ostatnio u mechanika,wymienił mi filtry od gazu i powietrza,świece i wyregulował instalacje.Problem jest teraz taki,że na drugim biegu na gazie(na benzynie ok) silnik jakby dławił się przez chwile,a pózniej juz ok.Silnik nawala tez przy 175 km\h,nie moze przekroczyć tej prędkości,bo spadają nagle obroty,traci moc,nie iwem jak to opisać.Mechanik mówi,że nawala jeden wtrysk i trzeba wymienić magistrale.Szukałem tego na allegro ale nie ma,czy chodzi o listwe wtrysków?Może ma ktoś inne pomysły co do usterek?
Kosa-00 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 moze cos skopsal z regulacja gazu . a raczej napewno podjedz najlepiej do jakiegos dobrego gazownika to moja rada jesli to wina listwy to chyba jest na gwarancji (rozumiem ze to sekw.) jak dawno zakladałeś gaz ?
andrzej_1970 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A przed wizytą wszystko było ok czy też jakieś niedomagania.
Rekomendowane odpowiedzi