Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] moja A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A opowiedz co sie stało ???

ślisko :wink:

Opublikowano
  • Autor

autobus zasłonił nadjeżdżającą astrę. na dodatek kumpel prowadził. to było około 16, a od 2 w nocy za kółkiem siedzieliśmy no i bum. zmęczenie, pogoda i się stało.

Opublikowano

Z Waszej winy stłuczka? :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

niestety tak

Opublikowano
niestety tak

nie byleś widac dawno na orlenie w klopie a pisze tam zawsze 2h jazdy 15min odpoczynku :grin::grin::grin:

a tak serio to tak czazem bywa, tak samo jest z mandatami nie dostaje ten kto nie jeździ.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dokładnie:decayed:

---------- Post dopisany 13-03-2014 at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany 19-02-2014 at 00:48 ----------

czas na letni setup: dwie felgi już zrobione, jeszcze dwie i będzie super według mnie. a wam jak się podoba?

20140313_171321.jpg

20140313_181131.jpg

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

eksperymentowałem z pomarańczowymi rantami wewnętrznymi, ale niezbyt wyglądało. lusterka też będą w czarnym macie. :banan:

---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

zderzak w kolorze czeka na montaż i będzie oki.

Opublikowano

Co to za koło i opona? Jakieś wielkie się wydaje.

Opublikowano

Lusterka nie lepiej w kolor nadwozia? Powiedz coś o tych kołach i oponach, bo faktycznie duże.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

felgi 17 cali oponki Infinity 225/45/17

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ----------

no i niestety pogoda się popsuła i z planów pomalowania dwóch pozostałych felg nici. za to tył już założony.:grin:

20140315_121500.jpg

Dawno jakoś na forum nie zaglądałem. trochę się zmieniło w aucie, niestety nie za dużo.

dzisiaj zawita podsufitka z polifta, a na dniach skóra na ręcznym też z polifta.

felgi 17 cali oponki Infinity 225/45/17

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ----------

no i niestety pogoda się popsuła i z planów pomalowania dwóch pozostałych felg nici. za to tył już założony. :grin:

20140315_121500.jpg

Dawno jakoś na forum nie zaglądałem. trochę się zmieniło w aucie, niestety nie za dużo.

dzisiaj zawita podsufitka z polifta, a na dniach skóra na ręcznym też z polifta.

Opublikowano

Mam takie same fele ale czarna perła:D