ynos Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 witam, mam zaciski jak na zdjęciach. Po doświadczeniu z tylnymi zestawami naprawczymi i sklepami/hurtowniami, które jak jeden mąż wciskają złe gumki ochronne na prowadnice tylne moich zacisków, chciałbym potwierdzić jaki zestaw naprawczy kupić - jaki tłoczek mam w tym zacisku, czy tu też są takie gumy harmonijki na prowadnicach? -mam nadzieję, że dodawanie zdjęć zacznie działać, to wrzucę fotkę ---------- Post dopisany at 08:46 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ----------
grzegorzmen Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 zaciski ATE tarcza wentylowana 288mm cylinderek , jak dobrze pamiętam to 57mm
ynos Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 to zapytam jeszcze czy skład np. takiego zestawu będzie ok? REPARATURKA ZACISKU PRZÓD AUDI 100 A4 A6 ATE 57MM (3293580224) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tzn czy takich kształtów gum od prowadnic i zatyczek tam się spodziewać? Bo jak pisałem z tylnymi miałem niezłe przeboje w hurtowniach i z zaciskami jak już je miałem na stole.
MASATO Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 ze zdjęc w aukcji wynika że to własnie zestaw pod twoje zaciski
Rekomendowane odpowiedzi