Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przegląd klimatyzacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ylko dostanie się do parownika daje 100% efekt
a jak gleboko tego parwnika trzeba szukac?????

bo zdemontowaniu wentylatora od strony pasazera zobaczysz go po lewej stronie w srodku obudowy

pozdrawiam :biggrin: :biggrin:

duzo zabawy z tym?

Opublikowano
ylko dostanie się do parownika daje 100% efekt
a jak gleboko tego parwnika trzeba szukac?????

bo zdemontowaniu wentylatora od strony pasazera zobaczysz go po lewej stronie w srodku obudowy

pozdrawiam :biggrin: :biggrin:

duzo zabawy z tym?

30 minut lekiej pracy , troszke odkrecania :biggrin: :a4fan:

Opublikowano

Mam pytanie. Jaki jest koszt serwisowania klimatronika w A4? :a4fan:

Opublikowano
Mam pytanie. Jaki jest koszt serwisowania klimatronika w A4?

podjedz do serwisu auto klimy w swojej okolicy to sie dowiesz w całej Polsce sa rózne ceny :biggrin:

Opublikowano
Mam pytanie. Jaki jest koszt serwisowania klimatronika w A4? :a4fan:

120zł-200zł

ceny naprawdę różne, podzwoń

Opublikowano
120zł-200zł

ceny naprawdę różne, podzwoń

pre_pl a wiesz co to jest serwisowanie klimatronika bo ja nie bardzo,wiec skad bierzesz cene 120-200 zł :question:

Opublikowano

Prawdopodobnie jest to normalna obsługa serwisowa klimatyzacji, czyli regeneracja czynika i ogrzybianie. :cool:

Opublikowano
Prawdopodobnie jest to normalna obsługa serwisowa klimatyzacji, czyli regeneracja czynika i ogrzybianie

prosze cie , niepiszcie takich zeczy :rotfl:

Opublikowano
a wiesz co to jest serwisowanie klimatronika bo ja nie bardzo,wiec skad bierzesz cene 120-200 zł

właściwie masz rację, ale pomyślałem tak jak szogun0 :

Prawdopodobnie jest to normalna obsługa serwisowa klimatyzacji, czyli regeneracja czynika i ogrzybianie. :cool:
Opublikowano

Dzięki za podjęcie tematu kosztów przeglądu klimatronika. Chodzi o normalny coroczny przegląd. Znajomość ceny pozwala przeprowadzic negocjacje.Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano
Dzięki za podjęcie tematu kosztów przeglądu klimatronika. Chodzi o normalny coroczny przegląd. Znajomość ceny pozwala przeprowadzic negocjacje.Pozdrawiam wszystkich.

u mnie przeglad nic nie kosztuje , :rotfl::rotfl::rotfl: wiec juz wiesz jak negocjowac

Opublikowano

Icemankoszalin pytam, co znaczy u mnie. Jesteś właścicielem warsztatu, czy użytkownikiem, który sobie sam robi przegląd. Zadałem konkretne pytanie i spodziewam się sensownych odpowiedzi. :a4fan: ?

Opublikowano
Icemankoszalin pytam, co znaczy u mnie. Jesteś właścicielem warsztatu, czy użytkownikiem, który sobie sam robi przegląd. Zadałem konkretne pytanie i spodziewam się sensownych odpowiedzi. :a4fan: ?

wyluzuj i czytaj posty i tematy o klimie to bedziesz wiedział

www.auto-clima.com.pl :rotfl:

Opublikowano

Dzięki za informacje o icemankoszalin. Już wszystko znalazłem, ale dalej drążę temat. Dzięki za propozycję, ale wybaczcie, nie pojadę przecież z Lublina do Koszalina. To jasne.

[ Komentarz dodany przez: pre_pl: 11-03-2007, 22:02 ]

to temat o przeglądach klimatyzacji

Opublikowano
Dzięki za informacje o icemankoszalin. Już wszystko znalazłem, ale dalej drążę temat. Dzięki za propozycję, ale wybaczcie, nie pojadę przecież z Lublina do Koszalina. To jasne.

nikt ci nie kaze jechac tylko ci odpowiedzieli na twoje pytanie które zadałes Icemankoszalin pytam, co znaczy u mnie. Jesteś właścicielem warsztatu, czy użytkownikiem, który sobie sam robi przegląd

za przegląd polegający na sprawdzeniu sprawności pracy układu klimy koszt u mnie 0 zł

pozdrawiam :biggrin: i proponuje zamknąc temat bo do niczego nie prowadzi

• 8 lat później...
Opublikowano

Ma ktoś zdjęcia gdzie jest filtr kabinowy w a4 b8 bo leń mi się włączył i szukać mi się nie chce o tej porze

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka