Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wyciek/pocenie sie w okolicach kolektora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od mojego ostatniego postu zrobiłem 20tyś i nic się nie zmieniło , prawde mówiąc to jak bym komuś nie powiedział o tych wibracjach ,to nawet nikt by sie nie zorientował . W czerwcu sie pozbywam auta, tak że już nic nie tykam.

Opublikowano

Co do telepania: wlasnie kumpel się pochwalił, ze wymienił napinacz i już nie telepie :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Ja napinacz wymieniłem i nic nie pomogło mechanik powiedział mi ze to efekt pracy egr

---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ----------

Ps powiem kolega szczerze ze skutecznie wyleczylem sie z 2.0 tdi... Chce zmienić auto w tym roku i napewno będzie to 3.0 tdi albo benzyna jakas zastanawiam sie nad a6 c7 albo a3 nowym 1.8 tfsi rozstrzal klasowy duży ale oba auta mi sie podobają i wybiorę miedzy nimi albo pójdę albo... Konkurencja

Opublikowano

No takie rzeczy zniechecaja i powdoduje, ze czlowiek szuka czegos innego niekoniecznie jak sie pozniej okazuje lepszego czyt. mniej awaryjnego. C7 fajna ale za te kase masz lepiej wyposazone BMW 5 F10, A3 ladna ale nie mialem okazji nia jechac lecz troche dziwny srodek jak dla mnie. Sorry za OT :wink:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Koledzy egr to nic... Rozebrałem dwa tygodnie temu kolektor dolotowy, egr i przepustnice. W kolektorze 7 mm przy wejściu sadzy z olejem i ropką.... Szufelke zdrapałem pełną z kolektora i z podkładki z klapkami:facepalm:

Potem środki do czyszczenia egr hamulców benzyna itd. Wyczyściłem i teraz jestem spokojniejszy. Czekam na kabelek i zaślepki do egr i jak najszybciej wyłączam to dziadostwo. Co prawda silnik potrzebuje ok 40 % więcej czasu na rozgrzanie ale pracuje nad pewnym wynalazkiem który koło wakacji zdradze na forum:wink: