Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] MoMan INDIGLO - tarcze na zegary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego , ja daltonem nie jestem... popatrz na fotkę którą wstawił jarko bo może Ty nie rozpoznajesz kolorów :gwizdanie:

Opublikowano

No dokładnie, właśnie foto wstawiałem. Wyydaje mi się że są najmniej bajeranckie i można by sie zastanowić - bo reszta to faktycznie :kox:

Nieee niebieskie nieee :no: Biel i czerwień tak jak w poliftowych :decayed::good:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 23:24 _________________________________________________

Kolego , ja daltonem nie jestem... popatrz na fotkę którą wstawił jarko bo może Ty nie rozpoznajesz kolorów :gwizdanie:

Kolego przeczytaj uważnie aukcję!!! Masz do wyboru biały/niebieski/seledyn/zielony!!! :decayed: Ludzie czytajcie a nie tylko obrazki :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

audi_A3iA412.jpg

No tak wygląda z białym :)

Opublikowano

No tak wygląda z białym :)

Zdecydowanie lepiej :decayed: Ale na żywo jest bankowo typowo biała barwa... :good:

Opublikowano

kolego , aukcji które mnie nie interesują , nie czytam :tongue4:

ale do konkretnego modelu który ktoś przedstawia mogę się wypowiedzieć

Ps. ten jasny już jest lepszy , aczkolwiek też bym nie założył :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jarko , żebyś tego źle nie odebrał ale..

ja bym tego nie założył :wink4:

zegary będziesz miał niebieskie a cała reszta się będzie świecić na czerwono...

będzie wyglądało..... dziwnie :wink4:

Bo u Ciebie w aucie inna kolorystyka jest jak u mnie i wcale się nie dziwię że masz takie zdanie. Ja mam wszędzie czerwień i odnoszę wrażenie że w nocy jakąś agresję we mnie wzbudza :wink4:

Na poważnie to myślę też o RNS-E która już mi zmieni kolorystykę i zmiana na zegarach też by mogła dodać uroku :mysli:

Opublikowano

Tylko mi się te dziwne "ramki"/"półkola" przy kontrolkach, chu# wie jak to nazwać... nie podobają :disgust: Jak dla mnie ciekawa alternatywa dla ludzi co mają zegary przed liftem - pełna czerwień, ale zbyt drogo... Cały licznik wyjdzie niewiele więcej :decayed:

Opublikowano

dokładniej , lepiej zmienić licznik :good:

Opublikowano
  • Autor

Ale ja mam zegary po lifcie i full czerwień :decayed:

Te ramki przy kontrolkach też mi się nie podobają, ale może można bez :mysli:

Opublikowano

kolego , aukcji które mnie nie interesują , nie czytam :tongue4:

ale do konkretnego modelu który ktoś przedstawia mogę się wypowiedzieć

Ps. ten jasny już jest lepszy , aczkolwiek też bym nie założył :decayed:

No i spoko :good: Te zegary co tam są w bieli są z A3 chyba, w A4 trzeba zobaczyć. Biel i czerwień :good: I ciekawa propozycja. Jak alvaro załatwi rabat spooory rabat to może może... [br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 23:35 _________________________________________________

Ale ja mam zegary po lifcie i full czerwień :decayed:

Te ramki przy kontrolkach też mi się nie podobają, ale może można bez :mysli:

Wydaje mi się że można bo te są akurat od A3 :wink4: A skoro masz pełną czerwień w autku po lifcie, to pewnie masz początek roku 99 i masz zegary z przejściowego modelu '98 :wink4: Było tak na początku. A zegarek masz cyfrowy czy analogowy? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Zegarek analogowy a autko z maja.

No to mamy konsensus :good: czyli ta opcja co są na niebiesko, bo to z A4 tylko że ma na biało świecić :cool1:

Opublikowano

Zegarek analogowy a autko z maja.

No to mamy konsensus :good: czyli ta opcja co są na niebiesko, bo to z A4 tylko że ma na biało świecić :cool1:

Doookłaaaadnieee :good::naughty:

Coś w tym stylu tylko na biało!!! http://moman.pl/audia3ia4/audi_A3iA407.jpg :good:

Opublikowano
  • Autor

Alvaro, jak możesz to pytaj o ten rabacik i zbieramy chętnych - właśnie mnie namówili :decayed:

Opublikowano

Alvaro, jak możesz to pytaj o ten rabacik i zbieramy chętnych - właśnie mnie namówili :decayed:

Ja bym się pisał jeśli cena zestawu razem z tym inwerterem będzie się mieściła w 100-150 zł (jeszcze do przemyślenia) :decayed: Bo za więcej to ja już wolę zegary z FISem kupić... którego tak mi brakuje ;( :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

W sumie tarcze + inwerter to 213 zeta, nie tak mało jak za takie cóś. W moim jednak pzrypadku to jedyny chyba sposób na jakąś kolosytykę bo FIS już mam i nie widzę sensu w wymianie całego licznika...

Jest tam gdzieś opis jak to montować i czy można zdemontować :?: Bo nie widzę...

Opublikowano

Panowie mam takie zegary w poprzednim aucie (nawet kupowalem u tego goscia) i powiem ze jezeli ma sie kiepskie oswietlenie w zegarach to nawet fajnie to wyglada. Natomiast pamietajcie ze nie uzyskacie czystego bialego koloru !! To co oni nazywaja bialym ja nazwe jasnoniebieskim :). Druga sprawa to to ze to sa tylko tarcze zegarow i np wskazowki sa nadal podswietlane fabrycznie ( czasami fabryka za slabo swieci w porownaniu do tarcz i trzeba cos kombinowac z diodami itp. Jezeli chodzi o te obwodki na kontrolki i zegarek to niestety raczej nie da sie bez tego zamowic poniewaz to jest poprostu brzeg tej tarczy indiglo. Mozna pomysles o jakims zamalowaniu lub cos w tym stylu, ale to juz by tandetnie moglo wygladac. Mam nadzieje ze info bedzie przydatne. Pozdrawiam

Opublikowano

bogi bardzo fajnie, że to powiedziałeś :good: Ale te "obwódki" na kontrolki w A4 nie występują :wink4: Nie wiem w jakim poprzednim aucie masz te tarcze? :rolleyes: Domyślam się że to nie będzie czyściutka biel, podobnie jak białe diody :wink4: wskazówka w B5 świeci dość wyraźnie więc nie trzeba będzie kombinować. Jak dla mnie jedyna wada to cena :decayed:

Opublikowano

Moman właśnie się u nas rejestruje i zaraz sam się wypowie... :wink4:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2008, 23:45 _________________________________________________coś ma problemy z rejestracją.... :polew:

Opublikowano

Też jestem ciekawy jak to wszystko wygląda, bo mi też ta czerwień się znudziła.