Opublikowano 24 Lipca 200817 l Kolego , ja daltonem nie jestem... popatrz na fotkę którą wstawił jarko bo może Ty nie rozpoznajesz kolorów :gwizdanie:
Opublikowano 24 Lipca 200817 l No dokładnie, właśnie foto wstawiałem. Wyydaje mi się że są najmniej bajeranckie i można by sie zastanowić - bo reszta to faktycznie Nieee niebieskie nieee Biel i czerwień tak jak w poliftowych [br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 23:24 _________________________________________________ Kolego , ja daltonem nie jestem... popatrz na fotkę którą wstawił jarko bo może Ty nie rozpoznajesz kolorów :gwizdanie: Kolego przeczytaj uważnie aukcję!!! Masz do wyboru biały/niebieski/seledyn/zielony!!! Ludzie czytajcie a nie tylko obrazki
Opublikowano 24 Lipca 200817 l No tak wygląda z białym Zdecydowanie lepiej Ale na żywo jest bankowo typowo biała barwa...
Opublikowano 24 Lipca 200817 l kolego , aukcji które mnie nie interesują , nie czytam ale do konkretnego modelu który ktoś przedstawia mogę się wypowiedzieć Ps. ten jasny już jest lepszy , aczkolwiek też bym nie założył
Opublikowano 24 Lipca 200817 l Autor Jarko , żebyś tego źle nie odebrał ale.. ja bym tego nie założył zegary będziesz miał niebieskie a cała reszta się będzie świecić na czerwono... będzie wyglądało..... dziwnie Bo u Ciebie w aucie inna kolorystyka jest jak u mnie i wcale się nie dziwię że masz takie zdanie. Ja mam wszędzie czerwień i odnoszę wrażenie że w nocy jakąś agresję we mnie wzbudza _________________________________________________ Na poważnie to myślę też o RNS-E która już mi zmieni kolorystykę i zmiana na zegarach też by mogła dodać uroku
Opublikowano 24 Lipca 200817 l Tylko mi się te dziwne "ramki"/"półkola" przy kontrolkach, chu# wie jak to nazwać... nie podobają Jak dla mnie ciekawa alternatywa dla ludzi co mają zegary przed liftem - pełna czerwień, ale zbyt drogo... Cały licznik wyjdzie niewiele więcej
Opublikowano 24 Lipca 200817 l Autor Ale ja mam zegary po lifcie i full czerwień Te ramki przy kontrolkach też mi się nie podobają, ale może można bez
Opublikowano 24 Lipca 200817 l kolego , aukcji które mnie nie interesują , nie czytam ale do konkretnego modelu który ktoś przedstawia mogę się wypowiedzieć Ps. ten jasny już jest lepszy , aczkolwiek też bym nie założył No i spoko Te zegary co tam są w bieli są z A3 chyba, w A4 trzeba zobaczyć. Biel i czerwień I ciekawa propozycja. Jak alvaro załatwi rabat spooory rabat to może może... [br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 23:35 _________________________________________________ Ale ja mam zegary po lifcie i full czerwień Te ramki przy kontrolkach też mi się nie podobają, ale może można bez Wydaje mi się że można bo te są akurat od A3 A skoro masz pełną czerwień w autku po lifcie, to pewnie masz początek roku 99 i masz zegary z przejściowego modelu '98 Było tak na początku. A zegarek masz cyfrowy czy analogowy?
Opublikowano 24 Lipca 200817 l Autor Zegarek analogowy a autko z maja. No to mamy konsensus czyli ta opcja co są na niebiesko, bo to z A4 tylko że ma na biało świecić
Opublikowano 24 Lipca 200817 l Zegarek analogowy a autko z maja. No to mamy konsensus czyli ta opcja co są na niebiesko, bo to z A4 tylko że ma na biało świecić Doookłaaaadnieee Coś w tym stylu tylko na biało!!! http://moman.pl/audia3ia4/audi_A3iA407.jpg
Opublikowano 24 Lipca 200817 l Autor Alvaro, jak możesz to pytaj o ten rabacik i zbieramy chętnych - właśnie mnie namówili
Opublikowano 24 Lipca 200817 l Alvaro, jak możesz to pytaj o ten rabacik i zbieramy chętnych - właśnie mnie namówili Ja bym się pisał jeśli cena zestawu razem z tym inwerterem będzie się mieściła w 100-150 zł (jeszcze do przemyślenia) Bo za więcej to ja już wolę zegary z FISem kupić... którego tak mi brakuje ;(
Opublikowano 24 Lipca 200817 l Autor W sumie tarcze + inwerter to 213 zeta, nie tak mało jak za takie cóś. W moim jednak pzrypadku to jedyny chyba sposób na jakąś kolosytykę bo FIS już mam i nie widzę sensu w wymianie całego licznika... Jest tam gdzieś opis jak to montować i czy można zdemontować :?: Bo nie widzę...
Opublikowano 24 Lipca 200817 l Panowie mam takie zegary w poprzednim aucie (nawet kupowalem u tego goscia) i powiem ze jezeli ma sie kiepskie oswietlenie w zegarach to nawet fajnie to wyglada. Natomiast pamietajcie ze nie uzyskacie czystego bialego koloru !! To co oni nazywaja bialym ja nazwe jasnoniebieskim . Druga sprawa to to ze to sa tylko tarcze zegarow i np wskazowki sa nadal podswietlane fabrycznie ( czasami fabryka za slabo swieci w porownaniu do tarcz i trzeba cos kombinowac z diodami itp. Jezeli chodzi o te obwodki na kontrolki i zegarek to niestety raczej nie da sie bez tego zamowic poniewaz to jest poprostu brzeg tej tarczy indiglo. Mozna pomysles o jakims zamalowaniu lub cos w tym stylu, ale to juz by tandetnie moglo wygladac. Mam nadzieje ze info bedzie przydatne. Pozdrawiam
Opublikowano 25 Lipca 200817 l bogi bardzo fajnie, że to powiedziałeś Ale te "obwódki" na kontrolki w A4 nie występują Nie wiem w jakim poprzednim aucie masz te tarcze? Domyślam się że to nie będzie czyściutka biel, podobnie jak białe diody wskazówka w B5 świeci dość wyraźnie więc nie trzeba będzie kombinować. Jak dla mnie jedyna wada to cena
Opublikowano 29 Lipca 200817 l Moman właśnie się u nas rejestruje i zaraz sam się wypowie... [br]Dopisany: 29 Lipiec 2008, 23:45 _________________________________________________coś ma problemy z rejestracją....
Opublikowano 29 Lipca 200817 l Też jestem ciekawy jak to wszystko wygląda, bo mi też ta czerwień się znudziła.