MRoger Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Jak skręcam mocno kierownicę tylko w prawo podczas jazdy jest taki pojedyńczy stuk .. jak by coś przeskakiwało, puka mi z tej strony końcówka stabilizatora .. czy to może byc to czy rczej coś innego ??
marcin j Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 może być też przegub, nic nie wywróżymy, podjedź do dobrego mechanika , niech sprawdzi
MRoger Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 no tak troche tam tego jest .. myslałem że to może jakaś typowa przypadłość[br]Dopisany: 25 Lipiec 2008, 12:03_________________________________________________Oglądałem wahacze i końcówki ale nic nie wygląda na wybite, ruszałem kołem we wszystkie strony i nic, byłem u mechanika grzebał grzebał i powiedział że nie wie to jest taki dźwięk tylko przy skręcaniu w prawo z przyspieszeniem, tak jak by coś się przesuwało, takie pojedyńcze łupnięcie .... może to drążek kierowniczy albo magiel
mlodyy Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 stawiam na magiel albo mocowanie amora
Rekomendowane odpowiedzi