Timac Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Od dzisiaj w mojej stajni zagoscilo kolejne autko a mianowicie nowy Mercedes klasy A . Narazie zrobione jakies 30km ale wrazenia jak najbardziej pozytywne. Zakup bardziej pod moja bo audi troche za duze jak dla niej
Nowak_zg Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 mi rowniez sie bardzo podoba nareszcie mercedes ma dobrego kompakta ktory w dodatku podobno sie niezle prowadzi a w pakcie amg wyglada oblednie zwlaszcza biala taka jak ta biala ktora stoi na drugim zdjeciu za waszą szarą.
Timac Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ta biala to CLA taki sedan klasy A
carrera369 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Białe CLA z pakietem AMG wygląda super. Wasz szary kolor też jest bardzo ładny. Nie chcieliście sedana ?
Timac Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2013 No tak jak pisalem sedan jest za duzy dla mojej dlatego padlo na A klase bo jest mniejsza. O tu troche widac CLA
Nowak_zg Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 wiem wiem co to CLA ... na drugim zdjeciu nie bylo widac tylu wiec myslalem ze to "A" szkoda ze nie wzieliscie pakietu AMG .... ps. jednoczesciowe oparcie wygodne ?
insane_Infinity Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 No w pakiecie AMG obłędnie wygląda !!! i ta czerwona nitka wewnątrz !!!
Timac Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2013 szkoda ze nie wzieliscie pakietu AMG .... ps. jednoczesciowe oparcie wygodne ? Wolalem doplacic do Night pakietu anizeli AMG, a siedzienia daja rade.
Rekomendowane odpowiedzi