Gibons Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Chciałeś kupić LED czy NEON ? led to te punktowe które świecą tak intensywnie a neon to taka krecha zakrzywiona w górę z lwej i prawej w avancie. Jak coś mam Ledy na sprzedaż
Marroz Opublikowano 24 Września 2013 Autor Opublikowano 24 Września 2013 Witam moje jest z przed liftu ale slyszalem ze do kombi wystarczy kupic lampki po liftowe i zamontowac bo w sedanie trzeba wymieniac klape bagaznika pozdrawiam
Gibons Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Tak w Avancie jest P&P mam ledy i neony jak coś. W sedanie tak jak mówisz trzeba zmieniać klapę
Marroz Opublikowano 31 Października 2013 Autor Opublikowano 31 Października 2013 Od pewnego czasu szukalem na allegro listew S4 cena okolo 350zl a w serwisie nowki 400 zamowione i za dwa dni zalozone
kjuba7 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 witam gratuluje samochdu mam pytanie bo wrc napisał ze na zaciskach masz nakładki brembo gdzie moge take kupić żeby założyć ??
simplus Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 witam gratuluje samochdu mam pytanie bo wrc napisał ze na zaciskach masz nakładki brembo gdzie moge take kupić żeby założyć ?? O takie Ci chodzi Nakładki 3D na hamulce / zaciski hamulcowe BREMBO (4074923823) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ale na Twoim miejscu bardzo bym się zastanowił Marroz, gratuluje autka. Ja też miałem ściągać z za wody ale.... akurat nie było nic ciekawego. Co do rozkodowania skrzyni biegów, to też tak miałem. Po Vin było, że tiptronic ale w rzeczywistości tak jak koledzy mówią multi
kjuba7 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 ale to podejdzie do a4 b8 ? i jak takie cos zalozyc ?
simplus Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 ale to podejdzie do a4 b8 ? i jak takie cos zalozyc ? Tego to nie wiem, i jestem daleki od sprawdzenia. Według mnie jak coś to pomalować ...
Marroz Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2014 No i biała strzała sprzedana Już jedzie Czarna A5 2013 2TFSI QUATTRO HE HE POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi