shakal Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Poszukuję numeru uchwytu który trzyma lusterko fotochrom z czujnikiem deszczu.
Pepin Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 uchwyt jest razem z szybą ... można dostać oddzielnie ze stłuczonej szyby i coś rezać najprościej wymienić szybę z polisy autoszyba, która kosztuje ok 80PLn na rok - ja tak zrobiłem i z dopłatą wymieniłem na właściwą szybę i w cenie był już porządny montaż łącznie z lusterkiem i czujnikami - instalację pociągnąłem wcześniej w razie co mam żel/klej na sprzedaż ---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- Żel klej czujnik deszczu zmierzchu 3M do Audi Poznań ? Tablica.pl ---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ---------- pozostałe numery części znajdziesz tutaj http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b7-czujnik-deszczu-swiatel-lusterko-fotochrom-coming-home-70477/
shakal Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 Dzięki Pepin za odpowiedź Z szybą będę wiedział na dniach co się da załatwić bo w Austrii troche to inaczej wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi