fafnasty Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 wiatm koledzy wlecialy ostatnio do mojej mydelniczki kubelki z S4 i sie zastanawiam czy tak ma byc??? fotel dotyka tunelu i mnie wkurw..... jak skrzypi hehehe
Marc!n Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Podgłośnij radio to przestanie, pomaga jeszcze na stuki&puki, szum łożysk, trytryrtrytrtyk przegubów oraz na "dziamanie" pasażerów A tak na serio to wypastuj skaje porządnie kosmetykami lub podnieś fotel
fafnasty Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Opublikowano 12 Lipca 2013 aha czyli tak ma byc??? bo myslalem ze cos nie tak jest z tym fotelem hehe:wink:
rafal9119 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 u mnie tez kubły trącają tunelu . ten typ tak ma
Koralgol Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 U mnie ociera tylko jak dam na max'a do przodu...
misiek95 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Jak rozbierałem swoje kubełki na części to zauważyłem, że gąbka z jednej strony jest delikatnie innaczej wyprofilowana niż ta z drugiej. Zobacz czy u Ciebie jest tak samo bo może masz zamienione stronami czy coś w tym kierunku. wtedy bedziesz musiał rozłożyć fotele na kawałki i zamienić siedziskami.
MalyMis Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Fotele skorzane zawsze dotykaja tunelu a jak skrzypia, to znak, ze musisz zadbac o skore, gdyz nawilzona skora nie powinna skrzypiec.
Rekomendowane odpowiedzi