Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z aktywacją VAG, nie przyjmuje wygenerewowanego kodu aktywacji ..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z aktywacją VAG-a, mam serial no. wygenerowałem klucz aktywacyjny ale gdy wkleje go w pole aktywacji wyskakuje komunikat że kod jest nieprawidłowy. Zetknął się ktoś z takim problemem ? Potrzebuje pełnej aktywacji programu bo narazie nie mam pełnych funkcji ..

Opublikowano

aktywojesz podczas podpiecia kabla do auta? przezuc sie na vcds 1.2 lite - znajdziesz na necie, jest darmowy i zarejestrowany, wyglada niemal jak vag com i uruchamia sie bez problemu na nowszych systemach od xp

Opublikowano
  • Autor

Tak, po zainstalowniu podpiąłem do auta, skomunikowałem itd itd i potem po wygenrwoaniu klucza wkleiłem go w odpowiednie miejsce po czym wyskoczył błąd że kod jest nie prawidłowy. A czy VCDS o którym piszesz ma takie same funkcje jak VAG ? chodzi mi głownie o możliwość zrobienia logów na BS itp bo chce kat wtrysku wyrgulować (w VAG-u bez aktywacji nie wejdę w opcję Basic Settings)

Opublikowano

VCDS litle ma mozliwosc robienia logow BS

Opublikowano
  • Autor

Wielkie dzięki za pomoc, dzisiaj zholuje z neta VCDS-a i będę kombinował.

---------- Post dopisany at 17:43 ---------- Poprzedni post napisany at 14:56 ----------

Ściągnąłem tak jak sugerowaliście VCDS 1,2 Lite, program się elegancko zainstalował, odpalił bez problemu, interfejs też wykrył ale nadal nie mogę wejść w BS, woła autoryzacji .. Jak wejdę w zakładkę ABOUT to pokazuje się nr seryjny ale nie ma miejsca żeby wpisać klucz aktywacji, jest tylko link do ross-tech.com żeby legalnie zakupić program .. Co mam w tej sytuacji zrobić ?

---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ----------

Kurde Pany pomóżcie bo już testuje pięćdziesiątego Vcdsa, vagów też przerobiłem milion pińcet i niektórych nie da się w ogóle odpalić na win 7 a jak już się odpalą to nie da się aktywować :/ a potrzebuje tego ! :D

---------- Post dopisany 19-07-2013 at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany 16-07-2013 at 18:31 ----------

nikt nic ??? :(