Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Antena dachowa - sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przymierzam się do kupna i montażu anteny dachowej do A4 B6 sedan.

I tu pojawia się pytanie, jaki jest numer części dla tej anteny w wersji sedan (nawigacja, radio).

Znalazłem dotychczas takie anteny (wraz z linkami do tematów):

1. 8E5 035 503 D - ta antena mnie się podoba, raczej powinna pasować z tego co zrozumiałem. Tylko nigdzie jej nie mogę znaleźć (jedynie e-bay 145 dolarów).

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-125/poszukuje-antenty-dachowej-sedan-zdjeciu-250623/

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avj-s4-body-projekt-s4-update-23-04-2013-boczki-roletami-245732/index2.html

2. standardowa antena (ale przeznaczona tylko do avanta i pasuje tylko do avanta?)

ANTENA DACHOWA AUDI A4 S4 8E0 B6 B7 8E9035503T (3357626852) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bardzo proszę o pomoc w wyborze anteny oraz ewentualne uwagi odnośnie jej montażu (czy proces jest skomplikowany? co potrzeba?).

Opublikowano

Jeżeli posiadasz tylko navi to w ASO jest antena za 270zł 66gr, a jej numer to: 8E5 919 889.

Są jeszcze inne anteny dla pojazdów z systemem telematik, instalacją dla telefonu lub telefonem.

Opublikowano

Ta antena będzie pasować do sedana?

ANTENA DACHOWA AUDI A4 S4 8E0 B6 B7 8E9035503T (3357626852) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jak wygląda montaż i podłączenie (wystarczy plug n play do wzmacniacza czy jest to bardziej skomplikowana operacja?)