makthedon Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Auto zakupilem rok temu ale dopiero teraz zakladam temat gdyz wiedzialem ze w przeciagu tego roku niewiele bedzie sie dzialo z autem. Po zakupie zostalo zrobione to co jest jasną sprawą czyli: rozrzad, filtry, olej, klocki, przy okazji tarcze tyl bo byly zjechane, oslona pod silnik i skrzynie biegow, nabicie i odgrzybienie klimy. Zaraz po zakupie zmienilem tez kola na 18" gdyz na aucie byly 17" o wzorze typowo japonskim. Ostatnio zostalo tez zrobione sprzeglo i wszystko co z nim zwiazane. Teraz troche danych o aucie: Przebieg: 235 000 km (przy zakupie 215 000) Silnik: 1.9 tdi AVF, seria Napęd: quattro Kolor: LZ9W Wyposazenie: - zawieszenie 1BE - kierownica 3-ramienna - fotele sport z regulacja lędźwi + schowki + siatki na plecach - FIS (czerwony ale na razie jest ok) - pełny pakiet podświetlenie - lodówka w schowku - dekory rybia łuska - tempomat - klima 2-strefowa - podlokietnik + McDonalds - 4x elektryka szyb + roletki tył - alarm - skorzana galka i reczny Jesli chodzi o plany to nie wybiegam za bardzo w przyszlosc gdyz w drodze jest dzidzius i wiadomo jak sprawa wyglada. Na pewno wymienie zderzak tyl na zwykly ale z wyjsciem na 2 rury (juz go mam) + końcowki sciete 90mm. Nie bede malowal na razie dokladek i progow na kolor bo wole monete przeznaczyc na cos innego. W przyszlosci pewnie program no i jak sie trafia listwy s-line albo s4 oraz lotka na klape w dobrej cenie to pewnie przygarne. Zdjecia zrobione na szybko, jak bedzie chwila to zrobie wyrazniejsze.
biggman Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 fajna baza do modów, dobry kolorek ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ---------- ps. wymień włącznik świateł
makthedon Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 fajna baza do modów, dobry kolorek ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ---------- ps. wymień włącznik świateł Mam juz szablon do regeneracji wiec niedlugo bedzie ok ---------- Post dopisany 01-08-2013 at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany 18-07-2013 at 12:50 ---------- Mialem szablon ale jednak zakupilem wlacznik ori,uzywany ale jak nowka tylko od b7 i juz jest zamontowany Przy okazji, wlaczniki z b7 chyba maja inna juz strukture na sobie, mniej scieralna? Zderzak na 2 wydechy poszedl dzis do lakiernika, w przyszlym tyg odbior a nastepnie montaz koncowek 90mm.
andr3i Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Quattro:kox: 4 szybki w pradzie to biedy nie masz w srodku troszke pomodzic zew i bedzie cacy
miedzikos Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Fajna baza do dalszego rezania , 4 szybki nie łatwo znaleźć, więc gratulacje
Pomyk Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ale alusy :shock3::shock3: Cudnie na nich wygląda. No i quattro to największy plus. Powodzenia w dalszym reazniu .
makthedon Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zderzak na dwa wydechy juz jest. W poniedzialek montaz koncowek 90mm.
garry99 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja już mam za sobą montaż dokładki i tłumika z 1.8t i powiem że jestem mega zadowolony z efektu,też dałem końcówki 90mm:decayed:
makthedon Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No i koncowki 90mm wskoczyly w koncu na swoje miejsce
Rekomendowane odpowiedzi