SowaBezOka Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Wydaje mi sie, ze siadlo mi zlacze w aucie. Podlaczajac sam kabel pod zlacze w aucie VAG-COM nie znajduje interfejsu (w komputerze w menadzerze urzadzen kabel poprawnie zainstalowany). Podrezajac lekko kabel podalem na niego zasialnie poprzez USB. W ten sposob dziala mi podlaczenie licznika na stole, ale dalej nie dziala mi diagnostyka auta. Tym razem klikajac polacz z jakimkolwiek sterownikiem (poprzez gniazdo OBD w aucie), wyskakuje, ze nie moze polaczyc sie z rządanym sterownikiem. Stad moje spostrzezenie, iz to kabel moze byc sprawny, a gniazdo w aucie nie sprawne. Dodam, ze od 3 miesiace temu normalnie moj kabel i ten sam VAG-COM laczyl sie poprzez zlacze OBD. Pozniej w aucie podlaczalem subwoofer, wzmacniacz, modul komfortu i kilku krotnie wyciagalem radio. Nie wiem ktoras z tych czynnosci mogla zaszkodzic komunikacji ??
dejvgliwice Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 sprawdź bezpieczniki tez tak miałem w seacie cordoba i był przepalony
SowaBezOka Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 poscilem zasilanie z zapalniczki bezposrednio na kabel i dziala.
dejvgliwice Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 To fajnie ze ci sie udalo powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi