maly13gorzow Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 witam ostatnio bawiłem się w naprawę wężyków do spryskiwaczy i zobaczlem że czegos mi tu brakuje wygląda jak by jakiejś poduchy. doradzcie proszę
pepik Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 O ile się nie mylę to tam nie ma być nic, te elementy służą do ustawiania sanek, przynajmniej w B5 jest podobnie, nawet kiedyś założyłem podobny temat do Twojego tylko chodziło o moje B5. Także luz, wszystko jest ok i na miejscu
maly13gorzow Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Opublikowano 23 Lipca 2013 no tak tyle ze przy odpalaniu dziwnie szarpie mi silnik i sie tak zastanawialem do czego to jest. myslalem ze musi tam byc jakas poduszka i te szarpania by ustaly
pepik Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Jak Ci szarpie silnikiem przy odpaleniu to sprawdź poduszki pod silnikiem, to miejsce zostaw w spokoju.
SotoM Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 to sa otwory do tzw kołków ustalających ławę zawieszenia/silnika...
niestandardowy Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 nic sie nie martw, ja tez tak mam
Rekomendowane odpowiedzi