Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biały wyświetlacz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Panowie doradźcie co mogło być przyczyną ,że wczoraj zaświecił mi się na biało wyświetlacz pomiędzy zegarami. Przejechałem ok. 200 km , zostawiłem auto , po godzinie otwieram drzwi a tu wyświetlacz cały na biało ...(brak jakichkolwiek cyferek ,literek po prostu jakby białe tło) zamykam drzwi kilka razy wyświetlacz gaśnie i zaświeca się odpowiednio za każdym razem na biało . przejechałem ok. 30 km , zostawiłem auto na ok. godzinę , później wszystko było ok. i jest nadal ok. tylko raz miałem taki przypadek właśnie wczoraj, ma ktoś z Was jakiś pomysł ,co to mogło być?

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem , bo nie mam Vag-a , ma ktoś może w okolicy Rybnika?

Grzegorz jak myślisz , psuje się wyświetlacz ...czy może coś ze stykiem gdzieś nie tak?

Opublikowano

ja miałem u siebie w B6 podobny problem z kolorowym FIS'em, okazało się że problem leży po stronie taśmy między fisem a płytą licznika. Udało mi się to naprawić w firmie ACEFF z Zielonej Góry, ale raczej nie sądze, że w tak nowym aucie jakim jest B8 wystąpił by ten problem. Podłącz licznik pod vaga tak jak radzi Grzegorz.

Opublikowano
  • Autor
Moze fotke dasz :wink: rzadko sie zdarza taka awaria w B8

Nie dam fotki bo nie mam :) Nie zrobiłem , bo nie myślałem w tamtej chwili o fotkach , a teraz już na szczęście ten objaw się nie pojawia (oby nigdy nie wrócił) :)

Łukasz pod Vag-a bym podłączył ,ale nie mam gdzie narazie , może odezwie się ktoś z Rybnika bądź okolic?