rocco26l Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Witam. Mam dziwny problem i nie wiem gdzie zaczac szukac usterki. A mianowicie podczas jazdy syrasznie telepie calym samochodem. te objawy sa dziwne poniewaz to telepanie wystepuje podczas plynnej jazdy ok 140 km/h jak dodam gazu do 180 lub puszcze gaz calkowicie to przestaje telepac w calosci lub wibracje sa malo odczuwalne. napewno to nie sa kola bo wymienilem opony i wywazylem kola i dzieje sie tak samo. Ma ktos inne pomysly ??? ---------- Post dopisany 15-08-2013 at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2013 at 13:08 ---------- czy to może być początek zużycia się dwumasu ???
Go0fi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Masz silnik tdi, więc może odczuwasz to podczas "uruchamiania" się turbiny,oczywiście jeżeli chodzi Ci o wibracje auta od ok. 130/140km/h
Ans Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 albo dwumas, albo któryś z pompowtrysków jak na moje tyle że dwumas raczej hałasuje i trzepie budą na postoju
Arturoo Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Masz silnik tdi, więc może odczuwasz to podczas "uruchamiania" się turbiny,oczywiście jeżeli chodzi Ci o wibracje auta od ok. 130/140km/h ......turbo pracuje cały czas
Rekomendowane odpowiedzi