Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

pomoc w wyborze gwintu, Jest ktoś z woj.pomorskiego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę was o poradę ..

Mam do wyboru

- nowy gwint TA-technix 999zł

- 10 miesięczny supersport (jeszcze na gwarancji) - 950 zł

- używany weitec, nie jeżdżone po PL - 600 zł

Zawieszenie Gwint Gwintowane KW WEITEC Passat A4 SuperB Człuchów ? Tablica.pl

- używka fk G36/G28 700zł nie jeżdżone po pl

Jakby byście wybrali? dlaczego?

zależy mi przede wszystkim na tym, żeby było nisko, jednak tak żeby w miare dało się przemierzać nasze drogi nie ocierając co chwile czymś o coś ;D

Bycie ping pongiem jakoś zniosę ;D

Zależy mi na tym, żeby nie rozleciało się to od razu. Nowy TT ma gwarancje na 2 lata, ale będę montował to sam także gwarancja odpada, bo nie uznają mi jej :)

Dobrze by było, żeby to pracowało w miare dobrze, nie pukało, nie waliło i żadnymi innymi dźwiękami uszu nie drażniło.. :)

Mam nadzięję, że ktoś z kolegów się wypowie bo w moim poprzednim poście nikt nie chciał podzielić się opinią :(

e-mail:[email protected]

tel:516438383

Opublikowano

kolego, ta technix to sobie napewno odpusc, bo to najwiekszy mozliwy syf, a reszte musialbys dobrze sprawdzic, jak pracuja tloczyska, czesto po allegro chodza padniete te gwinty, a tym ze nie jezdzilo w pl to sie mocno nie kieruj. podsumowujac, jesli bylyby wszystkie w jednakowym stanie to weitec, jesli nie to kazde obadaj ale odpusc ta technixa:)

Opublikowano
  • Autor

W takim razie ten supersport wydaje się najpewniejszy. Ma 10 miechów, jeszcze na gwarancji. Mogę Ci podesłać jego foto na priv

Opublikowano

Ten Weitec nie podejdzie Ci na tył bo w A4 B5 masz amory razem ze springami :wink:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie o tym weitecu już mi ktoś mówił ;D

Zastanawiam się teraz nad

supersportem

Zawieszenie Gwintowane GWINT Audi A4 B5 Supersport Chrzanów ? Tablica.pl

P7230145.jpg | mifera4 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

a Fk

audi a4 b5 amortyzatory gwint gwintowane Fk (3455132968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

kolega kamien85 tez ma jakis gwint FK ale jeszcze czekam na info :)

Wyrażajcie swoje opinie na temat tych firm. Pomórzcie w wyborze bo już mam mętlik w głowie

Opublikowano

Ja mam drugie auto z TA technix i nie jest żle. O tym, że jest to syf mówią osoby, które podejrzewam nigdy nie jeżdziły na czymś takim.

Jeśli zadbasz odpowiednio o niego, czyli wysmarujesz go na zimę, będziesz czyścił gwint itp, to żadnych zastrzeżen. Oczywiście jakość jest inna niż w bardziej markowych gwintach, ale cena o czymś swiadczy. Przy pierwszym gwincie miałem jedynie problem z nakrętkami na przedzie, dlatego, że ich nie zabezpieczyłem smarem. Na drugim jeżdziłem ponad dwa lata, aż do sprzedazy auta - bez zadnych zastrzezen, teraz mam też TA i specjalnie nie narzekam, tylko tylna tuleja regulacyjna ma zbyt mały zakres regulacji, szczególnie, jeśli chcesz podnieść auto, ale to sprawa do rozwiązania. To raczej wina konstrukcji wahacza w audi a nie problem gwintu.:hi: