Dawid-Kna Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam szukam kontaktu z firmą która zajmie się założeniem RnS-E i bose w okolicach Gdańska
iras_gda Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Montowałem RNS-E w Auto Expert Electronic. Zakres prac to: wymiana tunelu na 2 din wymiana stelaża na 2 din wymiana panelu klimatronika wymiana popielniczki na 2 dni montaż RNS-E i anteny GPS montaż Bluetooth w oryginalne miejsce (puszka pod siedzeniem pasażera) kodowanie całości Wszystkie części dostarczyłem (w tym antena GPS, przejściówka ISO, wiązka Bluetooth, mikrofon, itp), tak więc tylko i wyłącznie po stronie zakładu była robocizna. Prace wykonane w jeden dzień (rano odstawiłem auto, po południu odebrałem). W miarę czysto i bez większych niedociągnięć. Nawigacja działała, bluetooth też działał. Samodzielnie musiałem zakodować FIS między zegarami i poprawić język w Bluetooth. W docinanie tunelu, klimatroników i innego typu rzeźbę raczej nie lubią się bawić Cena 450 zł brutto z Fakturą VAT.
Dawid-Kna Opublikowano 2 Września 2013 Autor Opublikowano 2 Września 2013 Dzięki ! zaraz będę dzwonił Pozdrawiam kolego
Rekomendowane odpowiedzi