Sherlock Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 autocysternami to do woja przychodzi czy kolejowymi ? Kolejowymi? to nie te czasy. nie te czasy ? tzn ? myślisz że terminale przeładunkowe orleny czy lotosy itd autocysternami ładują zbiorniki które mają po 5tyś m3. moja firma zaopatruje się w ON , które się dostarcza cysternami kolejowymi. Więc nie rozumiem komentarzy typu czołgami itp ..
egon@ Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 autocysternami to do woja przychodzi czy kolejowymi ? Kolejowymi? to nie te czasy. nie te czasy ? tzn ? myślisz że terminale przeładunkowe orleny czy lotosy itd autocysternami ładują zbiorniki które mają po 5tyś m3. moja firma zaopatruje się w ON , które się dostarcza cysternami kolejowymi. Więc nie rozumiem komentarzy typu czołgami itp .. Ale rozmawiamy o wojsku a nie twojej firmie i uwierz że tak jest.
Sherlock Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 autocysternami to do woja przychodzi czy kolejowymi ? Kolejowymi? to nie te czasy. nie te czasy ? tzn ? myślisz że terminale przeładunkowe orleny czy lotosy itd autocysternami ładują zbiorniki które mają po 5tyś m3. moja firma zaopatruje się w ON , które się dostarcza cysternami kolejowymi. Więc nie rozumiem komentarzy typu czołgami itp .. Ale rozmawiamy o wojsku a nie twojej firmie i uwierz że tak jest. No tak zapomniałem , "gdzie kończy się logika -zaczyna się MON ":kox:
KANAL Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Benzyna jak i ropa z wojska spokojnie nadaje sie do osobowek. W jednostkach tez jezdza osobowki na benzyne i tankowane sa na jednostce. A skoro np Astra czy Insignia smiga na paliwie wojskowym to Audi bez problemu pojedzie
Rekomendowane odpowiedzi