ptaku999 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Witam Prosze Was o analize logow grupa 13 oraz 23. Prawdopodobnie coś nie tak z dwuema pompkami. Auto po nocy na zimno po odpaleniu troche sie trzesie i dymi po paru sekundach sytuacja sie normalizuje. Lekko potrzesuje jak np stoje na swiatlach jak silnik jest juz cieply. VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
Galetto Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 BIPy masz trochę za wysokie na 1 i 3 cylindrze. Sprawdź kąt synchronizacji wałka rozrządu w grupie 004 jeśli będzie blisko zera lub 0 to w następnej kolejności do sprawdzenia wiązka od PD i same wtyczki na nich.
ptaku999 Opublikowano 12 Września 2013 Autor Opublikowano 12 Września 2013 BIPy masz trochę za wysokie na 1 i 3 cylindrze. Sprawdź kąt synchronizacji wałka rozrządu w grupie 004 jeśli będzie blisko zera lub 0 to w następnej kolejności do sprawdzenia wiązka od PD i same wtyczki na nich. wiem ze kable od pompek jesli to wgl sa od tego (tam przy podszybiu za silnikiem) mam troche przetarte nie wiem czy to moze miec wplyw ?
Rekomendowane odpowiedzi