Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Autor nie znaju:decayed:ja kupilem je tuOriginal Audi A4 S4 RS4 B6 B7 8E Chrome windows lifter mirror switch button | eBay
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Autor Ladnie Tomek dzialasz Pieknie sie pakiet s4 prezentuje:kox: dzieki w styczniu dochodzi d*pa z s4 i wydech takze wtedy bedzie git:decayed:
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Autor w styczniu dochodzi d*pa z s4 następny chce mnie wkurzyć nie pitol Marcin akurat zderzakow esowych do avantow to jest troche wiecej niz do sedana:decayed:a ja swoj gdzies rok temu kupilem bo akurat byla okazja:decayed:
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l w styczniu dochodzi d*pa z s4 następny chce mnie wkurzyć nie pitol Marcin akurat zderzakow esowych do avantow to jest troche wiecej niz do sedana:decayed:a ja swoj gdzies rok temu kupilem bo akurat byla okazja:decayed: kurde znajdz mi w normalnej kasie
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Autor a jaka to jest normalana kasa dla ciebie to wtedy bede mial punkt odniesienia:wink:
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Autor Bardzo fajna A4. Guziczki chrom super. Zazdroszczę. dzieki Patryk:wink: ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- no powiem ci Marcin ze chyba nie latwo bedzie znalezc tego zderzaka ja za swoj dalem 900 paczek
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Jak będę rezal elektryczne szyby z tyłu i zmieniał przełączniki to się szarpnę hehe a będę musiał bo boczki z roletami i elektryką leżą już w domu tylko trzeba skompletować wiązki itp
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Autor Jak będę rezal elektryczne szyby z tyłu i zmieniał przełączniki to się szarpnę hehe a będę musiał bo boczki z roletami i elektryką leżą już w domu tylko trzeba skompletować wiązki itp no to moge ci powiedziec ze jest troche roboty z tym:kwasny:
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l no powiem ci Marcin ze chyba nie latwo bedzie znalezc tego zderzaka ja za swoj dalem 900 paczekja miałem 3 po 250plna ale pchnąłem bo kasy było brak :thumbdown::thumbdown:---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- a teraz nie mam dla Siebie i z wgniotem się bujam
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Autor 250 o ja pier...e od kiedy mam audice to nie widzialem nigdzie takiej ceny za zderzak od esy
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l pierwszy za 150zł kupiłem dwa za 250-jeden miał być dla mnie ale przyszedł szary i do Rafała poszedł też za grosze. teraz allegro jest tak czesane że nic nie ma :thumbdown:. jeszcze ze dwa lata temu Czester przód za 350 nie mógł sprzedać a przód po pincet chodziły
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Autor no czasy sie troche pozmienialy i nie jest latwo cos tanio wyrwac:kwasny:
Opublikowano 7 Stycznia 201412 l :hi:Dobrze że jest wątek, będę śledził Gratuluję modów i jestem ciekaw jak będzie się prezentować d*pa od eski, powiem Ci szczerze że coraz bardziej myślę o zmianie na B6 jak patrzę na Twoją Akurat avant dla mnie jest miodzio