Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki macie przekaźnik w puszce od kompa na podszybiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie koledzy. jak w temacie interesuje mnie jaki macie u siebie w waszych audicach przekaźnik w puszce od komputera chodzi mi o przekaźnik prawdopodobnie pompy paliwa. Moja audi ma silnik 1,8 125KM model ARG, audi a4 b5 1999r polift., Bardzo proszę o informację

---------- Post dopisany 15-09-2013 at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany 14-09-2013 at 21:54 ----------

błagam czy mógłby ktoś z was drodzy koledzy pomóc i sprawdzić jaki macie tam przekaźnik

---------- Post dopisany 16-09-2013 at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2013 at 21:00 ----------

koledzy błagam sprawdzcie co jest u was w waszych obudowach komputera silnika

Opublikowano

Na pewno to nie jest przekaźnik pompy paliwa bo jest on pod kierownicą, z tego co pamiętam to tylko diesel ma tam przekaźniki

Jaki numer ma ten przekaźnik ?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

przekaźnik nr. 30

---------- Post dopisany 19-09-2013 at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany 17-09-2013 at 21:14 ----------

bardzo proszę o fotki z puszki komputera jakie macie przekaxniki tam pochowane

---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ----------

Jaki przekaźnik odpowiada za pompę paliwa , maf i lambdę

---------- Post dopisany 21-09-2013 at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany 19-09-2013 at 21:54 ----------

a czy ktoś może podrzucić jakie posiadacie w waszych ADR, ARG przekaźniki

---------- Post dopisany 25-10-2013 at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany 21-09-2013 at 22:50 ----------

czy mógłby ktoś rzucić u siebie okiem jaki znajduje się u was przekaźnik w waszych B5

---------- Post dopisany 05-11-2013 at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany 25-10-2013 at 10:16 ----------

koledzy pomóżcie proszę

---------- Post dopisany 10-02-2014 at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2013 at 22:30 ----------

koledzy mam pytanie czy posiadacie w swoich b5 w puszce na podszybiu tam gdzie jest komputer sterownik silnika jakieś przekażniki , a jeśli tak to jakie numery są tych przekaźników

Opublikowano

szukałeś w książkach typu " sam naprawiam" albo schematach krążących gdzieś ogólnie po necie/ forum? Ja niestety mam klekota więc nie pomogę ale jak u siebie ostatnio wybebeszałem sterowanie wycieraczek to ze schematów które znalazłem na forum zgadzało się wszystko - łącznie z numerami pinów na przekaźniku i numerami w podstawce dla przekaźnika. Poza wszsytkim powiem że raczej na pewno powinny być w tym miejscu " jakieś" przekaźniki

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

koledzy może wiecie jaki to przekaźnik powinien być w puszce od silnika