Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Deszcz - woda splywa do bagażnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pogoda ostatnio nie rozpieszcza, a dodatkowo po deszczu jak otworzę klape to woda leje mi sie do srodka bagażnika. Wyplywa dokladnie z pomiedzy blachy a filcu wygluszajacego, przy podnoszeniu klapy do góry. Jest to mega wkurzajace zwlaszcza jak sie wozi jakies rzeczy. Po odkreceniu filcu problem ustal. Wiece moze czym to moze byc spowodowane? podejrzewam ze musze gdzies/cos uszczelnic, tylko jak to namierzyc...

Opublikowano

Kolego mam ten sam problem.Po ostatnich deszczach jak otwieralem bagażnik to lała się woda,identycznie jak u Ciebie.Wcześniej tego nie było.Dodam że mam lotke na klapie.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano
  • Autor

Hmm no to może w dwójkę się na uda rozkminić o co biega. Dzisiaj zwróciłem uwagę, że przy ściągniętym filcu jednak sie trochę polało, ale mam wrażenie że dużo mniej - i udało mi się zauważyć, że ta woda co dzisiaj spływała leciała przez dziurki w blaszce (te od wewnątrz) i zdaje sie ze ona napłynęła tam po prostu z klapy przy podnoszeniu do góry. Masz jakieś pomysły co to jeszcze moze byc?

Opublikowano

Mi jedynie przychodzi do głowy że to przez lotkę na tylnej klapie,tylko że wcześniej tego problemu nie było.Niestety pogoda deszczowa,a ja nie mam jak się za to zabrać żeby rozebrać i sprawdzić:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

jak masz lotke przykreconą do blachy to latwo sprawdzisz czy cos tam cieknie, ale u mnie nie ma lotki a problem wystepuje:decayed:

Opublikowano

A może to kwestia wadliwej uszczelki i stad spływająca woda do bagażnika? To tez moim zdaniem warto wziąć tutaj pod uwagę.