The a4 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Witam sznownych kolegow Prosze o analize logow silnik 1.9 tdi 1Z w b4 kolegi jest problem z autem jak sie wypowiedza madrzy ludzie bede wdzieczny Na 4,5 biegu szarpie Logi zrobilismy tak na szybko jak cos nie tak poprawimy prosze o wyrozumialosc Po kolei Statyczne VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Dynamiczne VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Basic VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:30 ---------- Prosze o analize logow ---------- Post dopisany 22-09-2013 at 14:25 ---------- Poprzedni post napisany 21-09-2013 at 18:57 ---------- Nikt nie pomoze ?
przemik Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Takie zachowanie auta sugeruje problemy z nastawikiem. Odepnijcie czujnik impulsatora od skrzyni biegów i zobaczcie czy bedzie poprawa. W logach oprócz za niskiej temperatury nie ma nic złego. Zakladam ze filtr paliwa został wymieniony. PS Ja juz na temat logów tego auta pisałem tu - [b4 1.9 1Z 90KM] Znikające doładowanie Logi • .: AUDI KLUB POLSKA :. •
The a4 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 Nie nie kolego pod tym linkiem co podałeś to nie moje logi Dzieki
Rekomendowane odpowiedzi