Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Otwieranie klapy bagażnika z pilota kluczyk scyzoryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej. mam takie pytanie posiadam w swojej audi kluczyk scyzoryk z 3 przyciskami otwieranie drzwi, zamykanie drzwi , otwieranie klapy. Wszystkie funkcje z pilocie działają oprócz funkcji otwierania klapy. Kluczyk jest w 100 % sprawny centralny zamek też. Czy istnieje jakaś możliwość zaprogramowania aby otwierała się klapa po nacisnięciu tego przycisku w kluczyku w audi a4 b5 lift.

http://img17.tablica.pl/images_tablicapl/69925959_1_644x461_kluczyk-scyzoryk-audi-a4-lancut_rev002.jpg

Opublikowano

Witam, posiadam ten sam kluczyk co ty. Miałem tak samo że ten środkowy przycisk był bezużyteczny. Nie wiem co się stało (zrobiło to się samoczynnie) teraz jak otwieram auto to bagaznik zostaje zamkniety a wszystkie drzwi otwarte. I tutaj od teraz przydaje sie ten srodkowy przycisk. Denerwuje mnie to bo wolałem opcję otwierania drzwi auta włącznie z klapą i zamykania wszystkiego na raz. Nie wiem która opcja jest poprawna (czy moze obydwie) i nie wiem jak wrocić do poprzedniej wersji.

Opublikowano

Naciśnij i trzymaj przycisk przez kilka sekund a sezam otworzy się

hej. mam takie pytanie posiadam w swojej audi kluczyk scyzoryk z 3 przyciskami otwieranie drzwi, zamykanie drzwi , otwieranie klapy. Wszystkie funkcje z pilocie działają oprócz funkcji otwierania klapy. Kluczyk jest w 100 % sprawny centralny zamek też. Czy istnieje jakaś możliwość zaprogramowania aby otwierała się klapa po nacisnięciu tego przycisku w kluczyku w audi a4 b5 lift.

http://img17.tablica.pl/images_tablicapl/69925959_1_644x461_kluczyk-scyzoryk-audi-a4-lancut_rev002.jpg

Opublikowano

flex78 wydaję ci się że autor tego nie próbował? flex78 a u ciebie jak to działa, że jak otworzysz autko z autopilota to drzwi razem z bagaznikiem sie otwierają czy bagaznik pozostaje zamkniety?

Opublikowano

Bagażnik pozostaje zamknięty. Jak chcę otworzyć sam bagażnik to na 3 sek przytrzymuję bagażnik na pilocie i klapa się uchyla - słychać mechaniczny siłownik jak w przypadku naciśnięcia mikrostyków w klapie

Opublikowano

koledzy zwracam honor fakycznie ta funkcja działa jak należy wystarczy przytrzymac dluzej przycisk od otwierania klapy