Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Mój nowy nabytek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie wszystkich. Ostatnio dokonałem zmian w moim motoryzacyjnym "życiu", a mianowicie sprzedałem swoja ukochaną 80 B4 AVANT i kupiłem A4 B5 Avant z silniczkiem AFN - pewnie będzie jeszcze bardziej kochana. Dzisiaj postaram się zrobić kilka fotek i przedstawić na forum nowy nabytek :>

Samochodzik jest z roku 1997 w kolorze srebrnym. Posiada 2xPP, elektryczne szyby (niestety tylko 2x ale w przyszłosci będzie 4x :)), el.lusterka, climatronic, alu 17". Reszte jak się dopatrze to dopisze.

Opublikowano

wrzuc jeszcze jakies fotki :wink4: wtedy bedzie :good:

Opublikowano
  • Autor

Oto kilka fotek mojej nowej niuni. Jeszcze małe sprostowanie posiada 4 PP i jeszcze znalazłem domykanie szyb z kluczyka.

d05da8dba77f28bb.jpg

f65b95a7d9c5ecd1.jpg

bcd975f7861f67ef.jpg

74c5774e2b15d033.jpg

fdbf8e46476aa5de.jpg

bb33191853e9cf75.jpg

cb200d812260acb3.jpg

daecab3e7aefc593.jpg

e27d92801ee7b34c.jpg

98443a988defaea6.jpg

79f7713ad7d7cba8.jpg

dcf09b492c730574.jpg

d5aecebdbd9b008f.jpg

58b3fe0a1bfe4abd.jpg

5099566955657d03.jpg

Opublikowano

To LPA to Twoje numery czy poprzedniego właściciela? :wink4: Moje okolice :> Ładna maszynka :good: Przeszkadza mi ten zbyt wysoki seryjny zawias :decayed: Zmień lampki na poliftowe przód i kierunki w błotnikach na białe :wink4: i ta gleba by się przydała :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No oczywiscie gleba jest w planach i lampy po II lifcie również- oczywiscie xenon:)

A LPA to nie moje tablice - jeszcze poprzednika[br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 00:47:16_________________________________________________Po wszystkich opłatach, wymianach oraz wakacjach nastała dziura budżetowa na mody, jednak małe co nieco się udało wyrezać. Mianowicie założyłem srebrne ringi na zegary, jutro postaram się zrobić foty i wrzucić. Wiem, że to drobiazg ale jednak oko bardzo cieszy, poza tym chyba każdego AUDI-maniaka nawet najmniejsza modyfikacja zadowala, bo jak mówią od szczegółu do ogółu...

Opublikowano

ladna niunia, gratuluje zakupu i zycze samych przyjemnosci w tym udanym "związku" :) pozdro

Opublikowano

ladna audika:) sam poprzedfnio jezdizlem 80-ka:d

Opublikowano

Fotki , ale Allroad :decayed:

Opublikowano

Fotki , ale Allroad :decayed:

a zawias wygląda na offroad-a :tongue4: ale w miarę ładna.....tak jak kolega "reflex" :polew: pisze....gleba. lampki na poliftowe i będzie :kox: kox narka :hi:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

36abb2562e23ef8f.jpg

oto mała zmiana w zegarach..

aktualnie szukam termometra i będzie kolejna zmiana

Opublikowano

Ładny avant też myślę o dodaniu chromu na zegarach :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzis poszły nowe klocuszki na przód i od razu lepszy hebel...

Opublikowano

apropo lampy przód poliftowe. Czyli co na co luba jak sie robi?

Opublikowano

apropo lampy przód poliftowe. Czyli co na co luba jak sie robi?

istnieje :szukaj::pali: do tego zły dział nie rób koledze :offtopic:

Opublikowano

gratulacje zakupu ładniutka :good: mam identisz :kox:

Opublikowano
:kox:
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno nic tutaj nie napisałem, więc dzis parę słów w temacie.

Przez zimę udało się troszkę zmian dokonać w furce, a mianowicie poszedł nowy zawias a konkretnie sprężyny -40/-40. Wnętrze też zostało troszeczkę ożywione: zainstalowana nowa gałka biegów(z logo audi oczywiscie) oraz chromowana ramka na lewarek zmiany biegów. Zainstalowałem też podsiwetlenie na nogi pasażera i kierowcy.

Zmiany w oswietleniu nastąpiły też na zewnątrz - doszły listwy LED do jazdy dziennej.

Ostatnia zmiana nastąpiła w audio: jest nowe radyjko ALPINE IDA-X200. Na zainstalowanie czeka jeszcze wzmacniacz oraz głosniki 16cm, których poszukuję..

Zdjęcia będą jak w końcu przestanie padać, ponieważ nie nadążam z myciem przed wszelkimi opadami..

Opublikowano

Zatęsknisz za tamtym zawieszeniem jak zostawisz zderzak na krawężniku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Już zaczynam mieć wątpliwosci :no:Parę razy zawadziłem już o nasze równe drogi i teraz stresuję się nawet jak widzę wysokie koleiny..[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 23:49:56_________________________________________________Nadszedł czas na pierwszą wiosenną sesję po zimowych zmianach.Niestety złodzieje też poczuli wiosnę i już odczułem efekt ich działalnosci, a mianowicie straciłem kratkę z zderzaka razem z listwą LED :( [niestety zdjęcia nie najlepszej jakosci bo pod ręką był jedynie telefon]

e976a1b5539f77fcmed.jpg

Oto braki po złodziejskiej działalnosci

7ae38b1afb600548med.jpg

Tu widać trochę niższe zawieszenie - jednak i tu brak listwy ale już jest w drodze do mnie :)

947d5c4f3c21b149med.jpg

Małe zmiany we wnętrzu

18d9ec9aafc3fd80med.jpg

Niski zawias - rzut na przednie koło

42d9e7a8287ea023med.jpg

02702eabba6e24a0med.jpg

Listwa LED - niestety chwilowo jedna

Opublikowano

kolego zobacz sobie jak listwy wyglądają u mnie :gwizdanie: tam niżej wyglądają lepiej :decayed: i zakładaj drugą bo tak to lekko wioską zajeżdża :tongue4: