Skocz do zawartości
IGNOROWANY

smycz klubowa i naklejki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze to i glupie ale chce poznac wasza opinie. Jezdze A6 i zalogowalem sie na forum A6 ale tam niestety informacji malo i prawie wiekszosc czasu spedzam tutaj i chcialem poznac wasze zdanie. Chcialem sobie kupic naklejki z klubu i smycz i nie wiem czy brac od nas z forum i naklejac czy brac od nich? Jak wy byscie zrobili?

Opublikowano

To pytanie to chyba troszkę nie trafione :decayed: Najlepiej zapytaj chłopaków, dlaczego poprosili, żebym zrobił im mały dział o A6 u nas na forum :wink:http://a4-klub.pl/c6-rulezzz-179/

Opublikowano

no tylko to jest o C6 a ja mam C5

Opublikowano

z tego co zauważyłam w c6 rulezzz wypowiadają sie wszyscy posiadacze a6 nie patrząc na model:wink:

Opublikowano
To pytanie to chyba troszkę nie trafione :decayed: Najlepiej zapytaj chłopaków, dlaczego poprosili, żebym zrobił im mały dział o A6 u nas na forum :wink:http://a4-klub.pl/c6-rulezzz-179/

bo na a6 klub nic sie nie dzieje.:grin:nie to co u nas.:hi:

Opublikowano

no dokladnie o to mi chodzi ze tam sie nic nie dzieje

---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:21 ----------

a wlasnie jeszcze jesli chodzi o ten dzial C6 rulezzz to mozna by go zmienic na A6 rulezzz bo nie wszyscy maja C6

Opublikowano
no dokladnie o to mi chodzi ze tam sie nic nie dzieje

---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:21 ----------

a wlasnie jeszcze jesli chodzi o ten dzial C6 rulezzz to mozna by go zmienic na A6 rulezzz bo nie wszyscy maja C6

to uderzaj do założycieli c6 rulezzz ale szczerze wątpię by zmienili nazwe

Opublikowano

no nic zobaczymy przemysle to jeszcze