Magicbattle Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Panowie mam nietypowy problem. kiedy kupilem samochod moj ojciec:hi: zachcial bawic sie w lakiernika bez mojej wiedzy i zrobil troche balaganu ktory teraz wychodzi. mianowicie kupil lakier w sprayu po kodzie z wlepki. wszystko fajnie pieknie ale w pelnym sloncu widac cholernie duza roznice do tego zrobil to na laczeniu drzwi kierowcy z pasazera i jest teraz durny pasek swiezego lakieru. minelo juz prawie dwa lata i teraz to wychodzi i widac juz bez dobrego swiatla do tego widac jak peka klar z tej farby. jak tu teraz sprzedac komus samochod:doh:. a byly tam tylko drobne ryski ktore mozna bylo spolerowac:polew: pytanie czym moge usunac ten spray zeby dostac sie do oryginalnego lakieru i jakos to normalnie wygladalo?? czytalem ze niby benzyna ekstrakcyjna ale nie jestem pewien tego zabiegu. czy ratuje mnie tylko papier wodny od 1500-3000 i pozniej przepolerowanie ?? czy tylko oddanie do lakiernika zeby calego malowal. musze czegos sprobowac bo jak nie to moze zmienie poszycie na poliftowe bo mam w kolorze do wziecia.
Griffe Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Benzyna moze tego nie ruszyc. Mozesz probowac delikatnie rozpuszczalnikiem nitro, spray wezmie a z ory lakierem nic sie nie stanie - oczywiscie robiac z glowa i umiarem.
Magicbattle Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 dzieki Pawel liczylem ze sie odezwiesz i cos poradzisz. bede ostroznie probowal
Rekomendowane odpowiedzi