Adamusneo Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Audi a4 b 6 b7 Exeo gwintowane Bilstein/ Passat b5 (3569065113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a moje auto to a4 b7 2006 r AVANT silnik 2.0 TDI BRE podejdzie??
MAT1000 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Poproś sprzedajacego o numery zawieszenia, bo tak to wróżenie z fusów (jednego zdjęcia)
Adamusneo Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 Coś mi mówił przez telefon że pisze na amorach jakies B8 juz do niego napisałem by cos spróbował przeczytać tam i mi podesłać ---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- oznaczenia podesłał z tylnich F4 bm5 6858 ho ?? ---------- Post dopisany at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ---------- Wydaje mi się że za taką cenę jeżeli by spasowało to opłaca się prawda???
Gość Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 jakiś "Inteligent" je sprzedaje. "kompletny komplet", "pujdzie" i hasło reklamowe roku wymyślił "Bilstein na tym jezdzi ferrari" jeśli to ma już 10 lat to moim zdaniem jest już albo wkrótce będzie złom za 9 stów.
chomiczesq Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 tanie mięso psy jedzą... pasować będzie do Ciebie... ale czy warto powiem szczerze że zastanowiłbym się bo nie wygląda interesująco... ja raz się nadziałem kupując tani markowy gwint używke z allegro... nadawał się do śmieci niestety
Rekomendowane odpowiedzi