siwy1303 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Czy ktoś już wsadzał do B6/B7 fotele z A6 C6
Kuker Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Ktoś kiedyś pisał że podejdą, jednak będą różnić się podłączeniem pod fotelami, ale to nie jest problem bo kostki można przerobić...
Stano Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 wiesz może jak je przerobić ? Nabyć ory kostke z B7 w uciętymi kablami i przelutować.
NoJA Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Czym różnią się kostki z b6 od tych z b7 ? Przylutowałem od b6 i nic to nie dało. Zielona jest taka sama w a6 i a4 różni się tylko posiadaniem takiego listka do zaczepu przy wtyczce. Przy czerwonej jest więcej zabawy bo ma cztery kable a a4 tylko dwa.
Marcino87 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 fotele pasują P&P ale tylko przód Czym różnią się kostki z b6 od tych z b7 ? Przylutowałem od b6 i nic to nie dało.Zielona jest taka sama w a6 i a4 różni się tylko posiadaniem takiego listka do zaczepu przy wtyczce. Przy czerwonej jest więcej zabawy bo ma cztery kable a a4 tylko dwa. kolego wszystko zależy od wyposażenia auta w A4 też były 4 piny w czerwonej kostce jeżeli był pakiet światło a nawet miała więcej jeżeli była pamięć poprotu w fotelach które Ty masz z A6 jest dodatkowy pakiet światło a w Twojej A4 takiego pakietu nie masz. możesz albo dorobić pakiet światło lub olać to i podłączyć kostkę elektryka lędźwi Ci będzie działać
NoJA Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Wiec tak do światełka pod fotelami jest chyba czarna kostka która mają fotele z a w a4 nie mam o niej gniazda. Po podpięcia foteli z a w mojej a4 działają tylko poduszki grzanie ani regulacja lędźwiowego nie działa.
Marcino87 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Czarna kosta jest od zapiecia pasow bezpieczenstwa Sent from my телефон
arris_88 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 No i plusem foteli z A6 C6 (sport/s-line) jest bardziej "kubełkowa" tylna kanapa. Jest pod tym względem wygodniejsza.
Marcino87 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Wiec tak do światełka pod fotelami jest chyba czarna kostka która mają fotele z a w a4 nie mam o niej gniazda.Po podpięcia foteli z a w mojej a4 działają tylko poduszki grzanie ani regulacja lędźwiowego nie działa. jak możesz zrób fote gniazd jakie masz w podłodze
Rekomendowane odpowiedzi