POWER-KRIS Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Od kiedy mam to auto złości mnie że nocą paląc nie widzę popielniczki. Dziś ją wykręciłem i okazało się że jest tam czerwona mała dioda i rezystor. Nawierciłem miejsce w rozbieranej obudowie po czerwonej diodzie wiertłem 4,5 i wsadziłem taką białą. Efekt nawet mnie zaskoczył poielniczka świeci pieknym prostokątem i ją idealnie widac. Teraz już nie martwie sie że zgasze o deske. ;-) Ps. Zrobię to samo w podłokietniku. Sony Xperia Tapatalk 4.
Marcino87 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 rzuć palenie nie gryzie się ta biel
POWER-KRIS Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 Z czasem wszystko będzie białe bo mnie czerwień złości. Miałem kupić Toledo ale jak wieczorem wsiadłem to za czerwień odpadło. Tu przynajmniej licznik OK. Sony Xperia Tapatalk 4.
POWER-KRIS Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 Włącznik już dawno ma zielony i pomarańczowy bo mam bez auto:-( Sony Xperia Tapatalk 4.
Rekomendowane odpowiedzi