Opublikowano 13 Stycznia 201214 l Nie żebym się czepiał, ale Siemian to już pojechałeś po bandzie (i to bez sarny w pobliżu ) Łopatki przy kierownicy nie komentowałem no ale to q to już przegiąłeś Ja Ci po raz kolejny radzę, sprzedaj tą kanapę zanim wpadniesz na pomysł dołożenia spojlera nad klapę rodem z sti, kup EX, 1-2 w miesiącu wyskoczysz na Poznań lub lepiej na Ułeż, skończysz komplet opon w kilka godzin, i tarcze po 2 wyjazdach to przestaniesz mieć kase na tym podobne koncepje A i jeździć po publicznych drogach zaczniesz normalnie bo Ci się zwyczajnie nie będzie chciało jak się wyżyjesz na torze :>
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l Siemian jest sentymentalny. Pierwszy raz bzykał w tym aucie. Wiecej sie to nie powtórzyło, wiec szkoda sprzedac.Moze sie trafi jeszcze kiedys
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l podobno jezdzi spokojniej carbon spox, ale szkoda, ze nie z RS4 - jest duzo ladniejszy
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l tak - rs'owy (taki jak miałem ) i ten s'owy - rs'owy wygląda duuuużo lepiej.
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l Siemian jak Ci się ta faktura z S4 znudzi, to daj znać - przy następnym spotkaniu zerwiemy starą folię i nakleimy Ci nową, taką jak w RS`ie Małe chińskie rączki zrobią wszystko w cenie
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l Po co martwić się znaczkiem Quattro na desce, jak można dołożyć napęd i zakończyć to wieśniakowanie :polew:
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l Autor pierwszy dzień porządnie popadało i już osłony wiszą :decayed: autko zostawia teraz takie ślady :decayed: Naderwała się osłona pod skrzynią i jak cofałem to zbierałem śnieg :decayed:
Opublikowano 14 Stycznia 201214 l Autor no trzeba bedzie cos pomyśleć...[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 22:43_________________________________________________ trzeba było nie cofać :gwizdanie: jakbym wiedział że łapie śnieg to bym nie cofał... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: