szymon441992 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Witam Z 1,5 roku temu czyściłem styki z immo i pomogło ale problem powrócił znowu, stare auto a nie mam już do tego nerwów najlepiej bym wyłączył wogóle immo. Czy jest możliwość zrobienia tego Vagiem, posiadam VAG K+CAN Licznik Kluczyki PIN IMMO Diagnoza 88-08 (3553348661) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. W użytkowaniu vagu jestem zielony więc proszę o takie info żebym zrozumiał ;D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIVER Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Nie stosowałem tego ale podobno to działa .... Emulator immo audi - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon441992 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Kurde ale chodzi o to że nie chce mi się po raz kolejny tego rozkręcać, jak juz rozkręce to wydaje mi się że poczyszczę to i będzie nowu okey na jakąś chwile. Na allegro piszą przy tych vagach że niby wyłączyć sie da nimi immo i tym sposobem chciałbym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1985 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 da się immo wylaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIVER Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 da się immo wylaczyc To poradź koledze co i jak bo na razie to niewiele mu pomogłeś .... Czekamy na konkrety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1985 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 co do lamki mrugającej czy świecącej od immo niestety się nie da jej wyłączyć Nosb ostatnio u mnie wyłączał immo i musieliśmy zaślepić kontrolkę W większości przypadków każdy ma w ten sposób wyłączana lampkę od immo Kombinacji robił kilka i lampka dalej świeciła Jego kolega podpowiedział ze trzeba cos tam przerobić w sterowniku???? Do końca sam nie wiem co i jak Tyle info z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon441992 Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 tam lampka to najmniejszy problem tylko chodzi o to że ma problem ze szczytaniem to nie idzie odpalić i przekręcem tym kluczykiem po kilkarazy <wnerw> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athek Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 u mnie po wywaleniu Immo kontrolka mruga. właśnie przymierzam się do jej zaślepienia bo denerwuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon441992 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 jak wywaliłeś immo za kase w serwisie czy przez vag samemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Przez VAG się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi