klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa bedziemy wszyscy chodzic z butlekami pepsi w papierowych torebeczkach z Mc'donalda
wujek496 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Dobre niektórych żony byłyby zadowolone i jeszcze niech rozważą żeby jakieś rozgrywki w piłkę w sobotę z rana zrobić i obecność obowiązkowa no i jeszcze jakaś przebieżka po górach tak koło południa Pozdrawiam
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa To co ?......tylko ZK pojedzie ...nie wierzę
slaweq Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Potwierdzam, są takie plany. Przy wejściu do budynków mają stać ludzie z alkomatami i nie wpuszczać osobników z promilami
jarko Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Potwierdzam, są takie plany. Przy wejściu do budynków mają stać ludzie z alkomatami i nie wpuszczać osobników z promilami Mało tego, mają być też kontrole w trakcie imprezy i jak ktoś coś wniesie to będzie rekwirowane
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Potwierdzam, są takie plany. Przy wejściu do budynków mają stać ludzie z alkomatami i nie wpuszczać osobników z promilami Yyyyyy.....Wy teraz coś, gdzieś zielonego razem ?
klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Potwierdzam, są takie plany. Przy wejściu do budynków mają stać ludzie z alkomatami i nie wpuszczać osobników z promilami Mało tego, mają być też kontrole w trakcie imprezy i jak ktoś coś wniesie to będzie rekwirowane ponoć u mnie maja być przechowywane depozyty
jarko Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Special One - zgodziła się Do tego nie da się pić ---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ---------- ponoć u mnie maja być przechowywane depozyty Ponoć
jarko Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 z kim bedzie ulokowana Solo, łoże małżeńskie
poziek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Dlatego ja nie jadę.
Magdalenah Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Potwierdzam, są takie plany. Przy wejściu do budynków mają stać ludzie z alkomatami i nie wpuszczać osobników z promilami Mało tego, mają być też kontrole w trakcie imprezy i jak ktoś coś wniesie to będzie rekwirowane ponoć u mnie maja być przechowywane depozyty Dobrze, że znam te twoje skrytki
moskal Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Czy jestes gotowy na zwrot zaliczek ?? :naughty:
MAGIC87 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Czy jestes gotowy na zwrot zaliczek ?? :naughty: jak ja juz całosc zapłaciłem:facepalm:
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jest plan, na wniosek głowy klubu, aby zlot zrobić bez alko... ZK to teraz rozważa Czy jestes gotowy na zwrot zaliczek ?? :naughty: jak ja juz całosc zapłaciłem:facepalm: To musisz jechac i godnie reprezentowac czesc klubu niepijącą
Rekomendowane odpowiedzi