Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Żarówka H7 Led 5xCree Biały Xenon W miejsce seryjnych h7 do b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Dzisiaj przegladalem ledowe zarowki h7 na allegro i znalzlem takie o to cos Żarówka H7 Led 5xCree Biały Xenon

link :Żarówka H7 Led 5xCree Biały Xenon Dzienne (3592967097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Cena nie powiem zaporowa ale ciekawi mnie jak to naprawde swieci i czy nie wywalaja komunikatu o przepalonej zarowce na fisie

Chcialem zakupic takie lub podobne ledowe h7 w miejsce przyslowiowych dlogich ,dzienne Hx wiec tak pomyslalem ze moze by sie ladnie komponowaly ale czy warto ???

Moze do przeciwmglowych widzialem na aukcji Żarówki H7 Led 12x Cree o mocy 80W to juz powinno swiecic

Czekam na Wasze opinie Pozdro :decayed:

Opublikowano

Pierwszą sprawa to żywotność , druga to montując 80 W możesz zjarać instalację.

Opublikowano

Konkretnie te w linku bym odpuścił bo są droższe i gorsze od tych co mam ja. Droższe, bo ja płaciłem po 64zł za sztukę za 9xcree na ledach Osram. Moje identyczne w budowie tylko po 2 diody na bokach. Moc jednej 9x3= 27W

Zastosowanie wyłącznie do dziennych. Mimo soczewki w centrum żarówki ilość światła niewystarczająca do zastosowania jako mijania lub drogowe.

U mnie wmontowane w halogeny i robią za lampy DRL. Ale same w sobie świecą tak mocno że nie można patrzeć prosto na nie przez dłużej niż kilka sekund :wink:

Opublikowano

H7 nie montowałem, ale z tego jak patrzę na tą żarówkę to raczej zły pomysł... z jednej CREE 3W robi się latarki :)

Na fisie nie ma błędu, żarówki te mają rezystorki i oszukują CAN'a. Poza tym xenon to xenon, lepiej wstaw jako DRL coś słabszego :)