A4_Dominik_WAW Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Mam do Was pytanie, ile farby trzeba policzyć na pomalowanie w smarcie wszystkich elementów czerwonych widocznych na zdjęciu ? 1 litr chyba trochę za mało ? Drugie pytanie to - gdzie można zakupić farbę Teak Brown Metallic ? Mam jeszcze dziwne oznaczenia tego koloru 4U4U, 4UPA, 4UPW, LZ8W ? Czy w nich jest jakaś różnica czy zależy od modelu a kolor jest taki sam? Czy taką farbę kupię w mieszalni czy tylko ASO ? ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- up
karolasterka Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 http://allegro.pl/smart-fortwo-600cm-turbo-lampy-diodowe-super-stan-i3595888220.html:naughty: chcesz go kupić czy sprzedac? na sredniej wielkości samochód typu np.Ibiza 1 (a tu masz o wiele mniejszą powierzchnie do malowania schodzi od 1L do ok.4L- wszytsko zalezy od : 1.umiejętności lakiernika 2.tego czy zmieniamy kolor samochodu 3.producenta lakieru 4.koloru lakieru:hi:
A4_Dominik_WAW Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 Chcę podobnego sprzedać ale kolor czerwony widoczny na zdjęciach chcę przemalować właśnie na brąz. Czy trzeba dodawać jakiś uelastyczniacz bo te wszystkie elementy są plastikowe czyli litr farby żeby nie wiem co robić powinien wystarczyć i na to klar ?
15lolo Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 najtaniej co wiem to u użytkownika hania na aleedrogo oni ci podpowiedzą co do lakieru i ilosci
Kali S4 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 chcesz to sam robić ze pytasz o takie rzeczy? myslę że każdy lakiernik będzie wiedział ile czego potrzeba:naughty:
A4_Dominik_WAW Opublikowano 16 Października 2013 Autor Opublikowano 16 Października 2013 Heh nie pytam ja się upewniam Pomalować kawałek plastiku daj spokój do tego nie trzeba być arcymistrzem lakiernictwa.
Kali S4 Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Heh nie pytam ja się upewniam Pomalować kawałek plastiku daj spokój do tego nie trzeba być arcymistrzem lakiernictwa. heh, arcymistrzem oczywiście że nie ale podstawy trzeba znać a Ty zadając takie pytania raczej ich nie znasz:naughty:
A4_Dominik_WAW Opublikowano 23 Października 2013 Autor Opublikowano 23 Października 2013 Bezsensowna odpowiedź, która nie wnosi nic sensownego do wątku.
pastaldo Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Bezsensowna odpowiedź, która nie wnosi nic sensownego do wątku. Czemu się unosisz? Kali S4 ma rację.
Kali S4 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Bezsensowna odpowiedź, która nie wnosi nic sensownego do wątku.jaki wątek taka odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi