tomikfr Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Witam, w chłodnicy w prawym dolnym rogu znajduje się otwór. Do czego on służy, to miejsce na czujnik (którego nie ma)?
Al@n Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 u góry powinien być też taki otwór , jest to chłodzenie oleju skrzyni tiptronic której pewnie nie posiadasz widziałem takie w 2.5 tdi wchodzą tam przewody które idą do skrzyni
tomikfr Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 Masz racje na górze też jest takie wejście. Chłodnica jest od automatu, jak widać . Czy to ma jakieś znaczenie?
Al@n Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 nie potrzebujesz chłodzenia skrzyni wiec go nie masz, chłodnice w 1.9 a 2.5 różnią się tym że 1.9 ma wejścia do chłodnicy z lewej strony a 2.5 ma po przekątnej z lewej i prawej strony. nie wiem jak to jest u ciebie może chłodnice sa standardowe jakbyś miał automata to wloty były by użyte
15lolo Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 albo ktoś wlozyl uzywke lub był gąg wcześniej i ktoś taka nabyl chlodnice u mnie tez zostały nie zalspione otwory po swapie na manula we wczesniejeszych modelach b5 czy a6 tak samo jest
Rekomendowane odpowiedzi