roman0012 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam! kilka miesiecy temu nabylem A4 autko jest bez zarzutow..jezdzi mi sie super co mnie dziwi a raczej niepokoi...auto jest z 97roku z pazdziernika cala dokumentacja tez o tym swiatczy..a na wszystkich szybach widnieje cyferka .6 kompletnie na wszystkich 8 szybach.. jak to jest z tymi szybami...mozliwe ze przy montarzu zakladali szyby wczesniej produkowane??Dodam ze na VIN rowniez widnieje 97.
Wihajster Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 nie widze powodów do zmartwień.wszystko masz jak należy
lukaszr Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Może mieli partię szyb z 1996 roku i je zamontowali. Uważam, że nie masz się czym martwić.
roman0012 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Pewnie ze nie mam powodow do zmartwien..obawiam sie tylko ewentualnej sprzedarzy auta...ze moze ktos sie bac takiej sytuacji.. Musze powiedziec ze nie spodziewalem sie odpowiedzi od tak powaznych klubowiczow Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi