rys 204 Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 witam serdecznie mam problem kupilem pokrowce ale aby je zamontowac trzeba zdiac zaglowki morze ktos ma pomysl jak to zrobic audi a4 b8 2009rok dzieki pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Poka te pokrowce Aby zdjac zaglowek trzeba przycisnac zabezpieczenie plastikowe z boku i bardzo mocno ciagnąc do góry .
rys 204 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 tam niema zabespieczen jak w innych autach
wrclaguna Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Daj fotki zagłowka bo nie wiem jaka masz wersje Demontaz zwykłego zagłowka : Zagłówki mogą zostać wymontowane przy zamontowanych przednich siedzeniach. Punkt nacisku odblokowania (przycisk odblokowujący) w przypadku siedzenia kierowcy znajduje się na zewnątrz po lewej stronie w kierunku jazdy, a w przypadku siedzenia przedniego pasażera wewnątrz po lewej stronie w kierunku jazdy. – Znaleźć punkt nacisku przycisku odblokowującego 3, który się znajduje pod obiciem oparcia. – Nacisnąć przycisk odblokowujący zgodnie z <kierunkiem strzałki > do przodu. – Przytrzymać w tym położeniu wciśnięty przycisk odblokowujący. – Wyjąć zagłówek 2 w górę z prowadnic zagłówka 1 i 4
rys 204 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Opublikowano 20 Października 2013 serdeczne dzieki ---------- Post dopisany 20-10-2013 at 12:30 ---------- Poprzedni post napisany 19-10-2013 at 18:18 ---------- wlsnie bylem w aucie wszystko gra jak opisales dzieki
emiliano12 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 ...to trochę tak jak folia na wyświetlaczu w telefonie... , pozdr
ppa4 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 A powiedzcie mi dobrzy ludzie dlaczego w topowej A4 zaglowki regulowane sa tylko gora/dol, a odchylenie to zbytek laski i arystokracja ?? Widziałem wiele modeli i przycisk do regulacji zagłówka przód/tył miał 1/2 egzemplarze ?! To jest tak drogi feature czy tak niepotrzebny ??
emiliano12 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 No jakoś jest już tak że audi potrafi bardzo kombinować z wyposażeniem swoich modeli, czasami aż za bardzo, byle pirdoły dzieli i różnie grupuje, konfiguruje, nawet bardzo oczywiste jak na nasze czasy rzeczy ... po prostu każde nasze auto jest inne , pozdr
Rekomendowane odpowiedzi